EGÉSZSÉG & SZÉPSÉG

Ha adsz magadra, szalonban szépülsz. Ha pedig ennél is többre vágysz, akkor Perényi Ádám luxus szalonjába mész!

meetmeprogramshu

Perényi Ádámnak a Duna mindkét oldalán van egy-egy szalonja. Nem járt még nála? Engedje meg, hogy ajtót nyissunk Önnek. Ajtót egy olyan világba, ahol a szépség nem korhoz kötött privilégium, és ahol a szépség ajándék – mert ez jár Önnek.

Honnan indult Perényi Ádám? Egészen pontosan onnan, ahonnan minden vállalkozó indul: a fodrász szakma szeretete már fiatalon megfertőzte, hiszen édesapja, Id. Perényi György szintén neves fodrászmester és oktató. Ádám csatlakozott a családi vállalkozáshoz, majd külföldön is kipróbálta magát: Kanadában sajátította el az aktuális haladó trendeket, de a szakma által megkövetelt alázatot is. Saját vállalkozását 1998-ban alapította meg Hairpoint by Perényi néven, mely másfél év után már akkora törzsvendég kört vonzott, hogy Ádám a szalont beköltöztette a belvárosba, a Dessewffy utcába.

Perényi Ádám /www.uzletresz.hu/

Ádám nem elégedett meg az ezüstkoszorús fodrászmester címmel, és talán ez az ő sikerének legnagyobb titka: folyamatos mozgásban van, a fejlődés és fejlesztés érdekében saját kollégáit és önmagát is heti rendszerességgel továbbképzi – így úttörő a szépészeti termékek és újdonságok forgalmazásában és hasznosításában is. A budai oldalon, a Bécsi úton található Perényi Luxury Beauty Center vendégkörébe tartozni olyan kiváltság, melynek nők és férfiak egyaránt részesei lehetnek. A Perényi szalon mottója: „Kicsit másképp”, hűen tükrözi Ádám elkötelezettségét a szépségápolás terén.

www.perenyisalon.com

A Perényi Luxury Beauty Centerben egyedülálló szentháromság jött létre; a holland orvos kozmetikai PASCAUD luxus anti-aging kezelések mellett a német HIGH CARE alakformáló (méregtelenítő, zsírrobbantó, feszesítő) test kezelések és a svájci TRINITY luxus hajápoló termékcsalád. A Perényi Luxury Beauty Center mindhárom termék kiemelkedő referencia szalonja.

A vendég itt mindig az első: a kezdetektől klubkártya tulajdonos, ezáltal olyan luxus kezelések kedvezményezettje, mint a Pascaud lézeres anti-aging kezelések keretében a mezo- és oxigénterápia, a speciális arc- és testszobrászat a High Care termékcsalád segítségével (orvosi szike nélkül), a vákuumos lipomasszázs, vagy a dióda lézeres szőrtelenítés (a teljesség igénye nélkül). A klubkártyával járó kedvezmény a szalonban található, piacvezető szépségápolási újdonságokra is felhasználható: így juthatunk például hozzá Marokkó folyékony aranyához, az argán olajos termékcsaládhoz is.

www.perenyisalon.com

A Perényi hair & beautynál nemtől – és klubkártya birtoklásától – függetlenül mindenki sztárrá válhat: egy „Luxus nap” keretében bármely általunk választott kozmetikai szolgáltatást igénybe vehetjük. Kell-e ennél professzionálisabb, szélesebb skálán és minőségibb módon nyújtott szolgáltatás? A válasz valószínűleg egyértelmű.

Önnek van már Perényi szalon klubkártyája?

A teljes cikk legújabb kiadványunkban, az Elite by Flyerz első számában olvasható. Ha érdekel, milyen neves események fűződnek Perényi Ádámhoz és további érdekességeket is szeretnél olvasni a Perényi Luxury Beauty Centerről, keresd kiadványunkat és csapj le rá! Az Elite by Flyerz világáról, a benne található cikkekről és a terjesztési pontokról itt tájékozódhatsz. Fogadjátok és olvassátok szeretettel, tőlünk – Nektek!

A Perényi Luxury Beauty Center honlapját itt találod.

A Szalon Facebook oldalát pedig itt.

Borítókép forrása: itt.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .