Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
PROGRAMAJÁNLÓ

Ha hiányzik a White Angel, vagyis a klubok királynője, ide menj szilveszterezni

white-angel

A királynői rangot persze ki kellett érdemelni… Több tíz centis hóban, zuhogó esőben vagy hosszú hétvégén, amikor szinte kiürült a város, itt mindig telt ház és mindig fantasztikus hangulat volt. Hogyan lehetséges, hogy a White Angel mindig diadalmaskodott? Megpróbáltuk megfejteni a titkát!

White Angel, White Angel, White Angel… Már kimondani is könnyed, selymes és sokat sejtető. A Fehér Angyal, amely kéthetente szombaton Budapest szuperklubjába invitált, és mi ott voltunk. Átlépve a Reményi Ede utcai klub kapuján, a bosszúságra és depresszióra hajlamos magyar valóságból mintha csak a képzelet birodalmába kerültünk volna. Egy különös, varázslatos helyre, ahol még a portán is kedves, előzékeny, hófehér ruhás tünemények fogadtak a szórakozóhelyek bejáratánál megszokott, rosszkedvű, marcona fickók helyett. Az üvegpultos, elegáns fogadótér egy ötcsillagos szállodában is megállta volna a helyét, és amint egy kissé beljebb került az ember, ez az érzés csak fokozódott.

A klub belső kialakításának finom részletgazdagsága, a színek és formák e páratlan harmóniája, a gondos odafigyelés és aprólékos kidolgozottság nem csak Magyarországon, hanem világszinten is egyedülállóvá tette a White Angelt. E szuperlatívuszok nem csupán a hely adottságaira vonatkoztak, hiszen a varázs nem illant el, amint a partiarcok elkezdték megtölteni a klubot. Ide, mintha csak bűvszó hangzott volna el, az ország legragyogóbb, legdekoratívabb hölgyei jártak, és az urakra sem volt panasz. Sokan sportos, laza szettben érkeztek bulizni a kényelem jegyében, de szinte ugyanennyien követték a hely eleganciáját, és megadták a módját a White Angelben töltött éjszakáknak.

A Fehér Angyal palotájának finom eleganciáját és ellenállhatatlan vonzerejét nem lehet még ma sem teljesen szavakba önteni. Van, ami örökké az ő titka marad… Ezt az érzést, ezt a semmilyen más élményhez nem fogható hangulatot újra átélheted 2016/17 szilveszterén a Zrínyi Palotában, ami követi a White Angel finom eleganciáját, és varázslatos környezetben hívja újra életre az egykori csodát.

GIRL POWER NYE Party a Zrínyi Palace-ban korlátlan pezsgővel

Exkluzív helyszín, amely minden évben csak egyszer, szilveszter éjszakáján nyílik meg – gyönyörű és energikus hölgyek a DJ pultban és a közönség soraiban is – korlátlan pezsgőfogyasztás – exkluzív VIP – nemzetközi közönség!

A Zrínyi Palace 2016/17-és szilveszterén a női erők veszik át a DJ pultot: a GIRL POWER-t megtestesítve a legbájosabb DJane-ek lépnek a lemezjátszók mögé, akik bár szemtelenül fiatalok, de így is fantasztikus hangulatot képesek teremteni!

A tavalyi nagysikerű szilveszter után a Zrínyi utcában, a bulinegyed közepén, december 31. éjjelén újra megnyitja kapuit a nagyvilág szeme előtt az exkluzív klub, a Zrínyi Palace, mely több száz éven keresztül nyújtott buja szórakozási lehetőséget a nemzet elitjének, magas rangú polgárainak, politikusoknak és vezetőknek. A szemrevaló, barokk épület a buja kiváltságosok számtalan titkát látott báltermében fogadja a csodás hölgyeket és az elegáns urakat 2016 utolsó és 2017 első óráiban.

A gyönyörű hölgyek táborát erősítendő a helyszínen ünnepli majd egy népszerű modell ügynökség, a Beauties Agency is az újév beköszöntét, így lehetőséged lesz a város leggyönyörűbb angyalaival együtt bulizni!

Hogy éjfél előtt a hangulat megfelelően oldódjon, a Zrínyi Palace feltárja vendégei előtt kimeríthetetlen pezsgőforrását, melyet minden belépőjegy tulajdonosa korlátlanul élvezhet 23:30-ig.

LINE UP:
Marta Vendrey
Alexandra Bob
Nina Harley
Beatricks
Magonyi l
DJ FEREE

Belépő:
– Normál: első 50 db 1900 Ft, második 100 db 2900 Ft, utána 3900 Ft, a helyszínen pedig 4900 Ft.
– Dancefloor VIP: elővételben 4900 Ft, helyszínen 5900 Ft, (a táncparkett melletti, kiemelt, szeparált részen)
– KING VIP: elővételben 7900 Ft, a helyszínen 9900 Ft (zárt balkonon, ahol szigorú a dress és face controllnak köszönhetően a város legjobb közönségével bulizhatsz együtt és itt találkozhatsz majd angyali modelljeinkkel is)

Jegyvásárlás: oneticket.hu/GIRL_POWER

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..