Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Trend & Beauty

Ha menő akarsz lenni, a város legdögösebb borbélylányát választod!

image1 (2)
Vida Fruzsinának nincs könnyű dolga! Egy olyan szakmában kell érvényesülnie, amelyet túlnyomórészt férfiak uralnak. Épp ezért van valami különleges abban, ha rá bízod a hajad és/vagy a szakállad. (Just for the record: Mi is így tesszük már elég rég óta)

Fruzsi már arra sem emlékszik, mióta dolgozik fodrászként, azt azonban biztosan tudja, hogy tinédzser korában kezdődött a férfi hajak iránti szerelme. Nos, a választ hamar megkaptuk. A legjobb fiú barátja haját vágta eleinte, aztán pillanatok alatt elterjedt a híre, így azután jött a haverja, utána meg az ő haverja és így tovább. Ebből már számára is lejött, hogy van tehetsége a dologhoz. Ezután Budapesten elvégezte a fodrászsulit, de a legtöbbet egy borbély kollégájától tanulta, ezután kezdett el képzésekre, előadásokra járni.

Fotók: Elek Ferenc

„Hogy miért akarok egy olyan szakmában nőként sikeres lenni, amiben szinte csak férfiak dolgoznak? A válasz egyszerű! Mert nőként több érzékem van ahhoz, hogy mire buknak a csajok. Mindegy, hogy egy buliban a pultnál ácsorgó miniszoknyásról van szó, vagy a főnöködről, akinek meg akarsz felelni, vagy csak az állásinterjún akarsz jobban szerepelni” – mosolygott vagányan a lány. Persze, folyamatosan képzi magát, hogy megmutassa, a borbély szakmában egy nő is lehet kiemelkedő. Azt mondja, egy menő sérót vagy egy penge szakállat csak úgy lehet összehozni, ha belerakja a szívét, lelkét és a kellő mennyiségű alázatot. Nos, ezzel mi sem tudunk vitatkozni.

„Számomra ez nem futószalag munka, mert napi szinten megismerek érdekes, új embereket, és – ha csak egy kicsivel is, de – hozzájárulhatok, hogy sikeresebbek legyenek az élet minden területén, annak nagyon örülök. Sok nő kérdezi tőlem, hogy a férfiak is pletykásak-e hajvágás közben? Nos, egyértelműen nem. Úgy vettem észre, hogy a pasik számára az, hogy eljönnek hozzám, inkább kikapcsolódás, egyfajta „szeánsz”. De ehhez nyilván a környezet és az ingyensör, kevésbé lazáknak kávé vagy üdítő is hozzájárul” – csalogat a dögös lány, aki azt is hozzáteszi: fontos tudni, itt nem egy túlzsúfolt szalonban kell a vendégnek az idejét eltöltenie órákat várva, hanem online, vagy telefonon be tud jelentkezni egy időpontra.

Fruzsi sikerét jól mutatja, hogy több híresség is jár hozzá, akik közül Ganxsta Zolee-ra a legbüszkébb! „Zoli nagyon kényes a hajára és a szakállára is. És miért éppen az én kezembe tette a szakálla sorsát? Négy éve ismerkedtünk meg, azóta jó barátok vagyunk! Eleinte máshoz járt, de már annyi barátjától hallott rólam jókat, hogy végül beült a székembe. Azóta pedig át sem ült máséba” – büszkélkedik Fruzsina.

Szóval, ha neked is eleged van a megszokott séróból, és az unalmas női pletykákból, jelentkezz be. Egy próbát megér!

Foglalás: https://barbershopallstars.hu/#welcome
Facebook: https://www.facebook.com/barbershopallstars/

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..