FLYERZ REVIEW

Ha szombat, akkor elektro – Magdalena és Undercatt a Cinema Hallban

received_480292639509354

Most szombaton, november 9-én egy óriási trió találkozásának lehetünk szem-és fültanúi a megújult Cinema Hallban a Prime FM jóvoltából – Magdalena és az Undercatt duó 5 órás DJ szettel varázsolja majd el az érdeklődőket egy elképesztően ütős buli keretein belül. Ezt a csapatot erősíti még szombaton Rich, Kornel Halasz és Hunter is.A Cinema Hall pedig tökéletesnek bizonyul ahhoz, hogy ennek a különleges eseménynek helyszínt adjon – nagyon komoly hangtechnika, elképesztő visual és különleges dekor, egy teljesen felújított club… ezekkel tudnánk jellemezni a Hallt.

Az est főszereplőit pedig könnyen lehet, hogy már egészen jól ismeri a közönség, hiszen Solomun Dynamic Music kiadójának gyöngyszemeiről beszélünk. Magdalena, akit a magyar közönség is azonnal a szívébe fogadott, egészen kiemelkedő ütemben fejlődött DJ-ként és producerként is, mindezt az elektronikus zene képviseletében. Az olasz származású Undercatt duó, Luca és Elia védjegye pedig a progresszív vona, a deep techno és a house világában maradva – a páros egyszerűen zseniális és a saját stílusukat is sikerült kialakítaniuk, ami külön plusz pont.

 

A fenti információkat ismerve már nem is meglepő, hogy a jegyek rohamos ütemben fogynak és már több kontingens is sold out. Még van egy kis időd észbe kapni, ennél nem találsz jobb szombati programot! Szóval, elektro rajongók, gyertek és egyesüljünk szombaton a Cinema Hallban és nem utolsó sorban bulizzunk egy óriásit!

Elővételes jegyeket itt tudtok venni:
https://oneticket.hu/magdalena-undercatt-cinemahall-191109

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .