Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓTrend & Beauty

Hajas László beveti a pengéket

pengék éjszakája hajas lászló_bwnet

 

Pengék Éjszakája- Barber Battle Budapest A DÖNTŐ, 2017.október 22.

A Beauty World Net és a New School Barber Team  arra vállalkozik, hogy elhozza Nektek 2017. fodrászeseményét, ahol szédítő látványban, bevállalós arcokban, felfokozott izgalomban nem lesz hiány!

 

Lovag hívta csatába a legextrémebb barbareket

Hajas László minduntalan a hölgyek kedvében akar járni. Hol villamosvezetőként, hol mesterszakácsként bizonyítja, hogy ő a gyengébbik nemért minden áldozatot kész meghozni. Most a fodrászollót kardra cseréli, leckéket vesz egy igazi lovagtól, és kiáll a valaha meghatározó lovagi értékek mellett.

A minap Budapest belvárosában egy valódi lovaggal találkozhattunk – ha elég szemfülesek voltunk – aki csatába hívta az igazán bátor, és kalandra kész fodrászokat, hogy mérettessék meg magukat a Barber Battle Budapest 2017 fodrászversenyén. Hajas Lászlóhoz is ellátogatott, akit a zsűribe invitált.

Így hívta csatába egy idegen lovag Budapest extravagáns borbélyait

Hajas László már nagyon készül a versenyre.

„Végre Magyarországra is megérkezik egy fergeteges és igazán látványos barber show, ami  minden bizonnyal itthon is ámulatba ejti a nagyközönséget. Aki szereti a stílusos, vagány, egyedi megjelenést, annak elképesztő élményben lesz része. Penge csajok és pasik együtt egy estén, menő fazonok, pörgős zene,  kell ennél több?

 

Amikor szakmai versenyről van szó, akkor igazán fontosnak tartom, hogy tiszta megmérettetés legyen, ahol tényleg csak a tehetség és az elhivatottság számít. Most sem lesz ez másképp, azt leszámítva, hogy ez valóban egy penge éjszaka lesz. És igen, a lovagiasságot egy kicsit félreteszem a zsűrizés alatt, és szigorúan csak a legjobbak vihetik el az 1 millió forintot.”

 

Az év legpengébb éjszakája

Merészség, lazaság, eredetiség. Ezek a Pengék Éjszakája hívószavai, aminek keretében megrendezésre kerül a Barber Battle Budapest országos döntője is. A pályamunkák folyamatosan érkeznek, annyit elárulhatunk, hogy feltűnik majd jó néhány őstehetség a színpadon.

 

Észveszejtő fodrász show, izgalom, az ország legmenőbb rockabilly együttesei, top DJ-k, exkluzív környezet, melyet a Symbol Budapest biztosít számunkra, és fergeteges buli hajnalig a legpengébb arcokkal. Ez vár a nagyközönségre 2017. október 22-én a Symbol Budapestben. Kapunyitás: 17:30.

 

Készülj, érkezik az ország legnagyobb szabású barber eseménye! A kaland, amiben megéri részt venni!

 

Program és jegyvásárlás itt.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..