17098169_631770203675996_4324134604497335021_n_Fotor

Egy urbán legenda szerint a férfiak a kebleket csodálják meg először egy nőn. Ezt mi most megcáfoljuk, szerintünk van ennél fontosabb és sokatmondóbb dolog. Ez pedig a haj, melyet érdemes mindig megfelelően karbantartanunk.

Joggal kérdezed: de miért olyan fontos ez? Nos, legyen a szebbik nem haja rövid, hosszú, szőke, barna vagy éppen vörös – ez nagyjából mindegy. De ha a hossz, szín vagy frizura nem egészíti ki tökéletesen az arcunkat, megjelenésünket és nem ápolt, akkor hiába adjuk elő a legjobban begyakorolt hajdobálós-filmes mozdulatokat… a pasik ránk sem hederítenek. Szóval ajánlott odafigyelnünk arra, hogyan nézünk ki nyaktól felfelé. Mert nagyon is vizslatják az arcunkat ölelő tincseket! De mi most a trend, és kiről érdemes példát venni?

Divat, egyenesen Hollywoodból

Kár tagadni, a divatot nagyrészt a nyugat diktálja. Nézd csak meg Jennifer Lopez, Charlize Teron vagy Scarlett Johansson hajzuhatagját. De hogy ne csak szőke ciklonokat említsünk: ott van Keira Knightley, Angelina Jolie és Anne Hathaway. Tegyük a szívünkre a kezünket, csajok: valószínű mindannyian szeretnénk legalább hasonlóan jól kinézni. De mi a titkuk?!

Ezt a kérdést feltettük Szóláth Norbi mesterfodrásznak és – több mint 20 évnyi tapasztalatára, illetve New York-i és Los Angeles-i tréningeken szerzett tapasztalatára hivatkozva – azt mondhatjuk, hogy VÉGRE a naturalisztikus stílus az irány. A lágy esés, a természetes, „napszítta” hatás most a menő rövid és hosszú tincsek esetében is, és jellemző a visszafogott színpaletta, már ami a mindennapokat illeti. És mivel az élet nem zajlik mindennap vörös szőnyegen, a StlyeBar N5 vezetőjének elhihetjük: a természetes szexi! Ezt igazolja, hogy Zimány Linda, Nyári Dia, Dukai Regina, de még DJ Metzker Viktória is ezt a stílust képviseli, egyenesen Amerikából!

Ezeket kérd a StyleBarban

Jöjjön néhány tanács, mely technikákkal lehet a legtermészetesebb hatást elérni. A nyár slágere a „napcsókolta” balayage ombre, a söprögető mozdulatokkal felvitt finom, világos árnyalatok, amiket az arcformához, kézzel alakít a fodrász, kontúrt adva az arcnak. Az ombre és a sombre még mindig dívik, de a legszebb eredményért tényleg érdemes profi csapathoz fordulnod! Színben a világosabb árnyalatú barnát, hamvasat válaszd bőrödhöz illően. Ja, és nem árt néhány hullám sem!

Amúgy Norbi egyben az Olaplex hazai márkaképviselője is. Ez a termék megreformálta a professzionális hajápolást, használatával bátran szőkíttethetsz, hiszen a roncsolódás és a töredezettség az Olaplexnek – az Eredeti Hajkötés Sokszorozónak  hála már a múlté!

Szépülnél? Bejelentkeznél? Itt megteheted!

Cím: Ó utca 5., Budapest, VI. kerület
Nyitva tartás: Hétfő 10:00-20:00, Kedd-Péntek 8:00-20:00, Szombat 10:00-16:00, Vasárnap ZÁRVA
Bejelentkezés: +36 1 950 4815 / +36 30 224 2241
Facebook
WEB

Cikkünket megtalálod a Flyerz Magazin 2018 augusztus/szeptemberi számában is!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .