Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Trend & Beauty

Hajstílusok, amik idén ősszel aratni fognak

260307-haj-frizura.775x400

Nyáron sokan elhanyagolják a hajukat, az ősz azonban ennek teljes ellentétjéről szól.

A forró, nyári időben hajlamosak vagyunk elhanyagolni a hajunkat. Strand, vízpart, sós víz – ez mind-mind árthat a hajunknak. Sokszor nem ápoljuk annyira, mint egyébként szoktuk.

Az ősz során az elegancia, a kifinomultság és a letisztultság fog dominálni a hajtrendekben. Persze ha valaki játékosabb hangulatban van, egy kalappal és egy sállal nyugodtan feldobhatja a letisztult őszi frizurát.

Most megmutatjuk nektek, milyen frizurák fognak a legnagyobbat aratni ősszel. Ezek lesznek a legrendibbek!

Félig felkötött copf

Félig fent, félig lent. A frizura lényege, hogy a fejbúbra felkötött copf és a kiengedett haj dúsabb és hosszabb hatást kelt. Na meg persze nagyon menő!

Masnit és kendőt a hajba!

Ha eddig még nem próbáltad, most semmiképp ne hagyd ki! Szerezz be pár színes kendőt, masnit és tűzd a hajadba. Menő, feldobja a szettedet és csini is! Akár rövid, akár hosszú hajad van, jól passzol.

Alacsony lófarok

Igen-igen! Nem vicc! A tarkóra kötött copf nagyon menő lesz idén ősszel. Egy kis tupír a fejtetőre, és készülhet is a copf.

Alacsony lófarokIgen-igen! Nem vicc! A tarkóra kötött copf nagyon menő lesz idén ősszel. Egy kis tupír a fejtetőre, és készülhet is a copf.

Göndör fürtök

Még a mai napig igaz az a mondás, hogy akinek egyenes haja van, göndört szeretne, és ez igaz fordítva is. Idén ősszel megint divat lesz a göndör haj, így elő a hajsütő vasakkal!

Göndör fürtökMég a mai napig igaz az a mondás, hogy akinek egyenes haja van, göndört szeretne, és ez igaz fordítva is. Idén ősszel megint divat lesz a göndör haj, így elő a hajsütő vasakkal! 

Forrás: https://www.instyle.hu/

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..