Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

Halálgömb a Balaton partján – Cirkuszi attrakciók Zamárdiban

A Richter Flórián cirkusz különleges ingyenes nyílt napja Augusztus 3-án 10:00 órától a Balaton Parton Zamárdiban.

Halálgömb a Balaton partján motoros száguldás a halálgömbben.

Tevék bemutatás és simogatás Szandra az elefánt aki egy önként jelentkezőt meg borotvál a parton. Elefánt etetés és simogatás

Cirkuszi artisták bemutatója, Ugródeszka akrobaták, légtornászok, láb és kéz zsonglőr, fitnesz rúd akrobatika. Cirkuszi kellékek kipróbálása.

A világhírű Davis bohóc különleges ,humoros műsorszáma és még sok meglepetés.

 

Augusztus 3-án Zamárdi rendezvény park 10:00 – órától A Richter Flórián Cirkusz fergeteges Cirkuszi Nyílt napja További információk: rfc.hu vagy keress minket a Facebookon!

 

Program leírás:

 

INGYENES CIRKUSZI NYÍLT NAP A BALATON PARTON ZAMÁRDIBAN!!

Augusztus 3-án pénteken délelőtt 10:00-től-12:00 óráig Zamárdiban a szabadstrandon, a Gasztro és Utca Fesztiválon egy elképesztő nyílt napot tartunk, felállított mobil porondon. A nyílt napon cirkuszunk zenekara adja a hangulatot. A balatoni RÁDIÓ 1 is ott lesz velünk élőben, ahol akár kedvenc dalaidat is kérheted a műsorvezetőtől. Tehát ne csak nézzetek hallgassatok is minket a RÁDIÓ 1-en 🙂

 

Bemutatjuk, hogyan gyakorolnak artistáink és kérdezhettek is tőlük. Ugródeszka akrobaták, légtornászok, láb és kéz zsonglőr, fitnesz rúd akrobatika…….

A bemutatók után kipróbálhatod magad a különböző cirkuszi szereken!!

A világhírű Davis bohócunkat is megismerhetitek, aki egy különleges ,a cirkuszi műsorunkban nem látott humoros műsorszámmal is készül. 🙂

TEVÉK a Balaton parton!! Négy csodálatos tevéink is ellátogatnak a Balaton partra ahol bemutatót tartunk velük és egy részletet láthattok a produkcióból. Ezek után tevéinket közelebbről is megismerhetitek és meg is simogathatjátok őket. Egy igazi teve élmény!

És természetesen Szandra is ellátogat a Balaton partra, ahol egy önkét jelentkezőt meg is borotvál a kisasszony, akinek garantált lesz az élmény!! 🙂 Szandra testközelből megismerése, simogatása és természetesen etetése se maradhat el!!

Na de hogy még fokozzunk az élményt: HALÁLGÖMB A BALATON PARTON!!! A Diorios motoros csoport is ellátogat a halálgömbbel a Balaton partra, ahol egy rövid bemutatót tartanak!!

Ne hagyd ki ezt a felejthetetlen, különleges Full Adrenalinnal telített, Cirkuszi Nyílt Napot Zamárdiban a Balaton parton!!

A NYÍLT NAP INGYENES!!!

Kövessetek minket a Facebookon és weboldalunkon is richterfloriancirkusz.hu!!!!

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK ERRE A FELEJTHETETTLEN ÉLMÉNYRE!!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..