EGÉSZSÉG & SZÉPSÉG

Hallottál már a legújabb insta-őrületről a Working From Home Fits-ről?

274395.1200x630

Így néz ki a home office szettek kifutója, csekkold te is az Instán!

koronavírus-járvány miatt aki csak teheti már otthonról dolgozik. Sokan ezt tesszük, hiszen a közösség érdekében ez a legkevesebb amit megtehetünk azért, hogy a koronavírus ne terjedjen tovább és ne veszélyeztessük mások és magunk életét. Ezt pedig a divat nagyasszonya is prezentálta, neki pedig ki merne nemet mondani?!

View this post on Instagram

Like so many of you, I have been adjusting to reality during the COVID-19 pandemic. Above all else, I have been doing one simple thing, and I urge everyone to do the same: I have been staying at home.⁣⁣ ⁣ There is no more important rule for all of us to follow. We must, right this moment, pledge to stay in our homes as much as we possibly can. There are, of course, health workers, emergency-response personnel, grocery store employees and others whose essential jobs we depend on. And they must go out to perform these life-saving tasks. For the rest of us, there is no debate or discussion. We must stay in our homes. That is the only way to slow the spread of the coronavirus, and to protect those who are most vulnerable to it. ⁣⁣ ⁣ So join me in a pledge that all of us at @voguemagazine are making today: #stayhome. There is no more valuable action you can take. We encourage you to share your own promise and comment below with a 🌹 to pledge to #stayhome too.⁣⁣ ⁣⁣ Thank you,⁣⁣ Anna Wintour

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

A napok picit egyhangúak lettek azóta és hát mi, divatimádók mivel is dobnánk fel a kedvünket, ha nem egy menő szettel? Hogy ne gubbasszunk egész nap pizsiben a kanapén és ne golyózzunk be a négy fal között inkább inspirálódjunk a legújabb Insta menőségből a Working From Home Fits fiókból, ahová összeszedik nekünk a legmenőbb, vagy néha legfurcsább home office outfiteket. A menete igazán egyszerű csak el kell küldeni nekik a csodálatos összeállításunkat és várni, hogy mi is a szerencsés kiválasztottak között lehessünk, akik kikerülnek az oldalra. De addig is, nézzünk inkább pár gyöngyszemet, hogy megtudjuk, ki, mit visel odahaza.

A legtöbben próbálják a mókás oldalát megfogni a helyzetnek:

De van olyan, aki otthon is díva marad:

Van, aki inkább az erkélyről élvezi a munkanapot:

És van, aki otthon is komolyan veszi a teljes védelmet:

Van, aki inkább a kutyáját öltözteti, de itt is figyeljünk a mancsfertőtlenítésre:

És van, aki mégis csak pizsiben nyomja végig a napot, de milyen menőn:

Forrás: https://www.joy.hu/

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .