Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

Hálózati adattároló megfizethető áron, ráadásul 8 lemezzel

pr-ts-831x-4g

A QNAP TS-831X 8 rekeszes hálózati adattárolóját, quad-core 1.7 GHz processzorával erőteljes üzleti folyamatok menedzselésére is képes. Amellett, hogy az alap modellek 8GB és 16GB RAM-mal vannak szerelve, elérhető 4GB RAM-mal (TS-831X-4G) is, mely az árérzékeny felhasználóknak lehet optimális választás.

Az új TS-831X az Amazon leányvállalatának az AnnapurnaLabs-nak az Alpine AL-314 quad-core 1.7 GHz ARM® Cortex-A15 processzorát használja, valamint elérhető 4GB/8GB/16GB DDR3 RAM-mal (maximum 16GB-ig bővíthető). Ezen kívül hardveres gyorsítású titkosítással, SSD gyorsítótárazással is rendelkezik. A két darab beépített 10GbE SFP+ porttal nagysebességű kapcsolatra is csatlakozhatunk, valamint a PCIe porton keresztül további 10GbE vagy 1GbE adaptereket is beszerelhetünk.  A Container Station-nel IoT (dolgok internete) applikációkat lehet rá telepíteni, melyek további üzleti lehetőségeket is biztosítanak, illetve a VJBOD funkcióval a tárolási kapacitást tudjuk bővíteni úgy, hogy más QNAP NAS-ok nem használt tárterületét vesszük igénybe. A 8 lemezes TS-831X azért, hogy megfeleljen a növekvő elvárásoknak is, további meghajtókat is képes kezelni az ugyancsak 8 lemezes bővítőegységekkel. Így akár 24 meghajtó menedzselése is megoldható. Mindezen funkciók biztosítják azt, hogy egy növekvő vállalkozás számára, ahol fontos a mentés, helyreállítás, személyes felhő, a leginkább időtálló IT infrastruktúrát építhessék ki vele.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..