ib-ch405-qc3_big3

Az m.2 SSD-k árának csökkenésével, a vásárlóknak rentábilis választást kínálnak a gyártók, hogy az újabb és gyorsabb technológiát válasszák. Az m.2 SSD-t fogadó hordozható házzal, nem csak sokkal gyorsabban tudjuk adatainkat mozgatni, hanem annak titkosítási megoldásával, azokat mindig biztonságban is tudhatjuk. Az általunk megadott jelszót természetesen nem a számítógépen, hanem önmagán tárolja. A hardveres titkosításnak köszönhetően (mely nem csökkenti az adatátviteli sebességet) az IB-189U3 USB 3.0 csatlakozóján keresztül akár az 5 Gbit/s sebességgel – a gyártó szerint – másolhatjuk adatainkat. A csomagban található egy szilikon védőtok is, hogy az alumínium házat megvédhessük a karcolódásoktól.

ib-189u3_big4

Az IB-CH405-QC3 intelligens gyorstöltővel akár 80%-kal hatékonyabban tudjuk tölteni okoseszközeinket, mint a QC 1-es töltőkkel. Azért, hogy egyszerűen csatlakoztathassuk USB-A kábeleket, az USB csatlakozók megfordítható dizájnnal lettek megtervezve. Visszafelé is kompatibilis, ráadásul a fejlett feszültségingadozás-kezeléssel, mely figyeli a töltendő eszköz hőmérsékletét és akkumulátor állapotát is, mindig biztonságban tudhatjuk eszközünket. A Qucik Charge mód ugyancsak védelmet nyújt a túláram, túltöltés és zárlat ellen.

ib-ch405-qc3_big2

Utazásaink során nem lehetünk eléggé biztosak abban, hogy adataink velünk együtt, biztonságban érnek célba. Az IB-AC603PL-U3, ütésálló kialakítása, valamint szilikon borítása megvédi a benne tárolt winchestert vagy SSD-t az alapvető fizikai behatásoktól, mint az leejtés, fröccsenő víz. Beépített USB 3.0 kábele támogatja az 5 Gbit/s átviteli sebességet is, valamint annak végén található LED egyértelmű visszajelzést ad annak működéséről.

ib-ac603pl-u3_big2

Egyre több adatot kezelünk, egyre több tárhelyre van igényünk. Ha erre a célra nem akarunk hálózati adattárolót használni, akkor a legegyszerűbb, de mégis biztonságos megoldás, ha USB csatlakozású külső RAID házat használunk. Az IB-RD3621U3 nagyszerűsége pontosan ebben rejlik. Kezeli a hardveres RAID 0 és 1 beállítást, így beüzemeléséhez nincs szükség szakértelmere. Miközben azt akár videók kódolásához, vagy egyszerűen csak dokumentumaink eléréshez használjuk, a winchesterek nagyobb hőt termelnek, amit a hátlapon elhelyezett ultrahalk ventilátor tökéletesen elvezet. Energiahatékony működéshez hozzájárul, hogy a lemezeket csak adathasználat esetén kapcsolja be.

ib-rd3621u3_big1

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .