Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
FILMFlyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓ

Hatalmas kis hazugságok – Sorozatajánló

big little lies

Az egyik legszuperebb nőkről szóló sorozat!

Hollywood legjobb színésznőiből összeálltak többen, (Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern és Zoe Kravitz) hogy létrehozzanak egy olyan sorozatot, amilyet még nem láthattunk tévében. A Hatalmas kis hazugságok nagyon élethűen mutatja be az álomházasságok sötét oldalát. A sorozat rögtön úgy indul, hogy valakit megöltek Monterey városában. Az érdekes benne az, hogy nem tudjuk ki volt a tettes, de még azt sem, hogy ki volt az áldozat. A tanúk között  egyik fontosabb szereplőt sem láthatjuk, így a filmben látható családok közül egészen a hetedik részig egyikük érintettségét sem lehet teljesen kizárni. A sorozat tökéletes elegye a kriminek és a házassági drámának.

A Hatalmas kis hazugságok középpontjában női sorsokat láthatunk. A történet kifejezetten lassan halad, de ennek köszönhetően teljesen karakterközpontú a  sorozat; főként a szereplők közötti beszélgetésekre és feszültségekre épít…

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..