GASZTRO

Hatalom a hamburgerek világában: egy kártya mind fölött!

attaboy

2014 őszén két budapesti fiatalember a fejébe vette, hogy megreformálják a gasztrokártyák unalmas állóvizét, ennek pedig az aktuálisan reneszánszukat élő hamburgeresek segítségével kezdenek neki. Hamarosan rá is találtak Jancsa Jani gasztrobloggerre, ismertebb nevén a “Burger Pápára”, aki vélhetően több burgert fogyasztott az elmúlt három évben, mint bárki más az országban. A triumvirátus ennek megfelelően felszerelkezve vette nyakába a várost azzal a céllal, hogy minél jobb kedvezményeket és exkluzív ajánlatokat szerezzen minden burgerimádónak és minél több burgerfanatikust ismertessen meg olyan helyekkel, ahol prémium minőségű burgereket kapni.

A kártya

A Burger Card nem más, mint egy eszköz arra, hogy a magyarországi burgerfanatikusok folyamatosan újabbnál-újabb és extrábbnál-extrább hamburgereket kóstolhassanak – ráadásul mindezt kedvezményes áron. A Burger Carddal remek helyeket tesztelhetsz és olyan extravagáns burgereket is kóstolhatsz, amelyek más számára nem elérhetőek. Ha van egy Burger Cardod, az azt jelenti, hogy te is részese vagy a magyar burgerimádók társaságának, akik szeretik és rajonganak ezért a kultikus szendvicsért.

 

Én is akarok!

A Burger Cardot www.burgercard.hu oldalon lehet megrendelni. Minden kártya névre szólóan készül és pár munkanap alatt postaköltség nélkül küldik ki.

Így működik

A kártya névreszóló, 3 hónapra vagy 1 évre lehet kiváltani és minden esetben a kártya tulajdonosa és +1 fő használhatja. Emiatt randira, céges ebédekre, barátokkal való időtöltésre tökéletes. Korlátlan alkalommal használható, akár hetente többször is, több mint 100 helyszínen.

Sokan használják már

Jelenleg több mint 2000 aktív kártyahasználó van, akik közül sokan visszatérő vevők, már a 2. vagy 3. éve tagjai a rendszernek. Az éttermek listája folyamatosan bővül, de a régi partnerek nagy része indulás óta elfogadja a kártyát.

A kedvezmények

A Burger Card tulajdonosok 10% és 40% közötti kedvezményekre jogosultak a kártyaelfogadó helyeken. A Bamba Marha például 10%, az Attaboy Streat Food Bistro 15% kedvezményt biztosít a számla végösszegéből, a Don Pepe burgereire viszont már 20% a kedvezmény, míg a TGI Fridays minden burgerét Ultimate, dupla húsos változatban adja a kártyát felmutató nagyétkűeknek.

 

Érdemes még tudni

A Burger Card ideális ajándék mindenkinek, aki szereti a street food műfaját és rajong a burgerekért. A burgereken túl is nyújt kedvezményeket a Burger Card, a kínálatban már megjelentek klasszikus éttermek is.

Ha elsőre nem szeretnél egy éves kártyát vásárolni, kezdd a 3 hónapos verzióval, amivel az összes szolgáltatást ki tudod próbálni.

Gaszrtro rajongók figyelem, újra szavazhattok Magyarország legjobbjára! Ha Téged is érdekel, hogy ki kerül ki végül győztesként a 25 hely közül, kövesd figyelemmel a Flyerz Facebook oldalát, és ha Te is szeretnél beleszólni az eredmény alakulásába, szavazz Te is az online szavazásunkon! Az eredményhirdetés március 14-én lesz a 3. Gastro & Event Marketing Konferenciát követő gálaesten.

Street Food TOP 25 – Szavazz most Magyarország legjobbjára!

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .