EGÉSZSÉG & SZÉPSÉG

Hawaii kitiltja a vegyszereket tartalmazó fényvédőket a piacról!

flyerhawaii

Hawaii kormányzója elfogadta és aláírta azt a rendelet, mely szerint 2021-től betiltják a vegyszereket tartalmazó fényvédők használatát és terjesztését a Hawaii-szigeteken, ugyanis egy kutatás szerint évente 14 000 tonna fényvédőkből származó szennyeződés kerül bőrünkről az óceánokba. Az oxibenzont és oktinoxátot tartalmazó készítmények nem csak bőrünkre és egészségünkre vannak káros hatással, hanem romboló hatással vannak az óceánok ökoszisztémáira is, továbbá hozzájárulnak a korallok pusztulásához is.

                                                                            

5+1 hatóanyag, mely szerencsés, ha a te naptejedben is megtalálható, ha odafigyelsz egészségedre, és környezeted védelmére:

  1. Bio kakaóvaj

Csökkenti a nap káros sugarai által kiváltott bőrpírt, ráncosodást, emellett barnító hatású, és a nyári melegben hidratálja, ápolja a bőrt.

  1. Pongámiaolaj

Egy hatóanyagokban gazdag, értékes és sokoldalú olaj, mely a napsugarakat szűrőképességéről, antioxidáns, öregedésellenes és regeneráló hatásáról híres.

  1. Essesolfényszűrű filter

Abszolút egyedülálló hatóanyag, mely nem köt megalkuvást a természetesség és az SPF értékterén. A bőröregedést okozó, bőrroncsoló UVA és a leégésért felelős UVB ellen is védelmet nyújt. Hatásmechanizmusa az UV sugarak bőr felső rétegéről való visszaverésen alapul és nem az elnyelésükön. Nem nehezíti el a bőrt, nem lesz az arcunk, testünk tőle fehér.

  1. Bio szezámolaj

Magas esszenciális zsírsav koncentrációjának köszönhetően effektív bőrregeneráló, tápláló és szerkezetjavító ECOCERT minőségű olaj. Képes elnyelni az UV-sugarak egy részét, így fokozva készítményünk hatásosságát.

  1. Sárgarépaolaj

Béta-karotinbangazdagolaj, mely hozzájárul az egyenletes barnuláshoz és szabadgyök kötő tulajdonsága végett segít megakadályozni a bőrpír képződést.

+1. E-vitamin

Megvédi a bőrsejteketaz UV-sugarak által keletkezett káros szabadgyököktől. Csillapító és gyulladáscsökkentő hatású.

 

 

A cikket támogatta a Magister Products Lurdy Házban található üzlete

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .