Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionTrend & Beauty

Hellogami – az ajándékozás forradalma

davdav

Azt hiszem, nem vagyok egyedül azzal a szó szerint fizikai fájdalommal, amit az az érzés vált ki belőlem, hogy fogalmam sincs, mit nem adtam még az ünnepeltnek. Csoki – megvolt. Utalvány – megvolt. Élmény – megvolt. Mi maradt még?  Hát a Hellogami!

Jómagam azon ajándékozó fajta vagyok, aki számára nagyobb öröm adni, mint kapni. Nemcsak a gesztus miatt, hanem a sikerélmény felett érzett öröm miatt is – amikor olyan valamit tudok átadni a szeretett félnek, amelyre nem számított. Ehhez azonban olyan kreativitás és naprakészség szükséges, ami a jelenlegi frusztrált és felgyorsult világban nehézkesen működik. Igazából lassan azt sem tudom megmondani, én minek örülnék – nemhogy másnak mire van szüksége a leginkább.

Ezért örülök kivételesen annak az eredeti ötletnek, mely mögött Bördős László, a Hellogami alapítója áll. Laci egy olyan személyre szabható, egyedi ajándékot álmodott meg, mely szó szerint megreformálja az ajándékozást. A kreativitás gyakorlatilag határtalan ebben a gesztus értékű, mégis kézzel fogható emlékben. De mi is ez valójában?

A Hellogami – első változata – egy kocka. Ebben testesül meg szó szerint az ajándék és azt mondhatjuk, ez egy „kettő az egyben” örömforrás. Ugyanis maga a doboz is az ajándék része. Az ajándékozó saját maga tervezheti meg a test belsejét: személyes üzenetet és képeket tud szerkeszteni rá, és az ajándék a kibontása után „darabjaira” szedhető. A fotómontázs és az üzenet így megmarad, akár keretben is mehet a falra.

Ugyanakkor a szögletes meglepetés nem csupán csomagolás, annál sokkal több. Választhatunk bele egy apró, de annál különlegesebb dolgot: csokoládégyöngyöket, csokoládés mézet, fürdőgolyót, szappant, ajakápolót. A férfi ajándékozottakra gondolva szakállápoló és egzotikus szálas teák, de még bajuszfésű is van a repertoárban. A termékek mindegyike magyar, olasz és angol kézművesek kezeinek munkáját dícsérik.

Nekünk – mint ajándékozónak – gyakorlatilag csak válogatnunk kell, hogy aztán abszolút vállalható áron egy olyan meglepetést nyújtsunk át, mely mindkét félnek örömet szerez. A Hellogami Cube elkészítése egyébként pofon egyszerű. A honlap egyrészt nagyon felhasználóbarát, másrészt napnál világosabban, lépésenként mutatja be a tudnivalókat.

Ha már volt dolgod fényképes naptár készítésével a decemberi dömpingben akkor megtapasztaltad, milyen a stressz okozta hajhullás. Ez azonban ennél sokkal, de sokkal egyszerűbb! Első lépésként meghatározod az alkalmat és az ajándékozott nemét. A kocka adható gratulációként, évfordulóra, szüli- és névnapra, ballagási ajándékként, karácsonyra, köszönetképp vagy csak úgy, szeretetünk vagy szerelmünk biztos zálogaként.

A többféle matt, illetve fényes anyagú dobozra nyomott külső dizájn kiválasztása a következő etap. Változatos opciók várnak minket: a vidám mintázatú alaptól kezdve az egyszínűn át az elegánsig mindenféle köntös közül választhatunk. Ezáltal válik a doboz olyan különlegessé kívül (majd belül), mint maga a személy, akinek adjuk. A belső „díszlet” megalkotása pedig végtelen számú lehetőséget jelent. Közös emlékképek, vicces idézetek – bármi mehet a belső lapokra.

Végül jön az utolsó momentum: a második meglepetés. A választható termékek sora természetesen folyamatosan bővül majd, ezeket megunni valószínű nem lesz esélyünk. A végeredmény valószínűleg nem csak minket tölt majd el megelégedéssel.

A legjobb az egészben, hogy az ajándékot átadhatjuk személyesen, de akár el is küldhetjük a címzettnek. Ennek egyetlen hátránya van – mégpedig, hogy nem látjuk az ajándékozott arcát, ahogyan először homlokát ráncolva, gondolkodva forgatja a dobozt, majd kibontja és boldogan elmosolyodik. Viszont a tudat, hogy ez egy felejthetetlen pillanat lesz a számára, nekünk pont elegendő.

Mert a Hellogami Cube-ra öröm ránézni, és öröm kibontani!

Készítenél egy tiptop kis dobozt? Mutatjuk, hol kezdhetsz neki az örömajándéknak!

WEB
Instagram
Facebook

Cikkünket megtalálod a Flyerz Magazin 2018 október/novemberi számában is!

 

 

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..