Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionGASZTRO

a Hely – chillout, come in!

a-hely-etterem-etel-es-hangulat-129_Fotor

a Hely az a hely, ahol a Római-parton sétálgatva van kedved leülni! Hogy miért? Erre több indokunk is van: egyrészt a Dunára néző csodálatos panorámánk. Mert itt nemcsak kívül tágasabb; a téli forralt borozós, pattogó tüzes, kandallós belső tér mellett teraszt nyitunk a világra! Vendégeink hatalmas, zöld gyepes-virágos kertünkben közvetlen a folyóparton, egy pohár bor (vagy egyéb frissítő nedű) mellett gyönyörködhetnek a Duna hullámaiban, este pedig gyertyafény ragyogása mellett élvezhetik a nyugalmat árasztó természet közelségét.

Nem ritka, hogy egész malacot sütünk, amelyhez csapra verjük a délutáni jókedved! Az ételek készítésekor nemcsak a friss alapanyagokra, de az ízharmónia mellett az esztétikus tálalásra is nagy hangsúlyt fektetünk, az élményt pedig dolgozóink vendégszeretete teszi teljessé. Éttermünk ideális helyszíne esküvőknek, családi és céges rendezvényeknek is!

Cím: Kossuth Lajos üdülőpart 31/a., Budapest, III. kerület
Nyitva tartás: Hétfő ZÁRVA, Kedd-Péntek 14:00-22:00, Szombat-Vasárnap 11:00-22:00
Elérhetőség: +36 30 370 8980
Facebook

Cikkünket megtalálod a Flyerz Magazin 2018 június/júliusi számában is!

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..