FLYERZ REVIEW

Partiznál vagy kiállításra mennél a hétvégén? Vagy inkább a kaja legyen a főszerepben? Segítünk dönteni!

programajánló-november1

Ez alkalommal négy katergóriában ajánljuk nektek a legjobb programokat, főszerepben a hétvégével! Partiajánló, gasztronómia, szépség és kultúra rajongók, most figyeljetek! És persze görgessetek! 😉

I. PARTIAJÁNLÓ

11.03. Brklyn 1st Day #ThursdayIsBack

11-03-brklyn-1st-day-thursdayisback

2016. november 3. Brklyn

Végre visszatér a kedvenc napunk! Mostantól a BudNight + BRKLYN supercombo rengeti a BRKLYN falait a hét legjobb napján, azaz csütörtökön! Itt Te vagy az e1ső… A Brklyn 1st.day azoknak szól, akik szeretnének végre egy igényes csütörtöki bulit a városban. Európa bulifővárosának szívében.. létezik 1hely, ahol nem a tucatot kínálják, 1hely ami, friss energiával tölti meg a város éjszakai életét, 1hely, ami nem mindenkinek szól, mégis mindenki hallani akar róla. Irány a Brklyn!

Truesounds w/ Gardens Of God (Ellum Audio)

truesounds-w-gardens-of-god

2016. november 4. AETHER Club

Line up: Gardens of God (Ellum Audio, Boso, Sodai),
Dandy aka Peter Makto, Gregory S, Davko

Továbbra is kompromisszumoktól mentesen, a Truesounds által képviselt hangzások mellett kitartóan, folytatva a nemzetközi mezőnyben is előremutató fellépők bemutatását. November 4-én érkezik Gardens of God, a Maceo Plex által koordinált Ellum label színeiben!

Online jegyelővétel a www.oneticket.hu weben → https://bit.ly/2eAp3t1
Offline: OneTicket iroda (1084, Budapest, Bacsó Béla utca 8.) [Blaha Lujza térnél]

II. GASZTRONÓMIA

Budapest Breakfast Tour ★ Az első reggeli gasztrotúra

breakslow

2016. október 28. – 2017. április 28.

Szereted a kényelmes reggeleket és a kulináris élményeket? Kezdd jóízűen a napot Budapest szuper reggelizőhelyein! Fedezz fel 9 népszerű helyet Budapesten, ahol kényelmesen, nyugodtan meg tudod ejteni a nap első és legfontosabb étkezését. A Breakslow célja, hogy a reggelizés elfoglalja kitüntetett helyét a mai rohanó világunkban.

Budapest Breakfast Tour állomások: À la Maison Grand – Café Flore Matin et Soir – Kelet Kávézó és Galéria – Liberté – Spíler – Szimply – Törökméz – Villa Bagatelle – Zoska Reggeliző Kávézó

Zsebeld be mind a 9 pecsétet, térj vissza a kedvencedhez és a 10. reggelire a ház vendége vagy!

További részletekért, éttermekkel és reggelikkel kapcsolatos információkért látogass el a Breakslow honlapjára: www.breakslow.hu/budapestbreakfast

Sör és alátét! Fesztivál a Ráday utcában!

sor-es-alatet-fesztival-a-raday-utcaban

2016. november 5. 12:00-22:00 Ráday utca

Sör és alátét – Grab the beer, eat the food! – A Ráday Feszt tematikus gasztro hétvégéi tovább folytatódnak. November első szombatján is várnak mindenkit a Ráday utcába! A sör és alátét fesztiválon főszerepben a sör (és egy kicsit az alátét is…) Kézműves sörök, kézműves bucik, régi és új kedvencek, akciós sörök (vegyél kettőt, igyál hármat!)

A rendezvényen részt vevő éttermek és a kedvezményes menük listáját itt találod!

III. SZÉPSÉG

Cut-A-Thon: Jótékonysági hajvágás

cut-a-thon-jotekonysagi-hajvagas

2016. november 8. 8:00-20:00 L’Oreál Akadémia

Újítsd meg frizurád mesterfodrászok által & SEGÍTS Te is! – A REDKEN minden évben megszervez egy jótékonysági eseményt, ez a Cut-a-Thon. Egy napon keresztül folyamatosan szebbé teszik a frizurákat és A SZOLGÁLTATÁSBÓL BEFOLYT TELJES ÖSSZEGET FELAJÁNLJÁK egy szervezet megsegítésére. Ezen a napon minden olló mozdulat jobbá tesz egy életet!

A szolgáltatás, amit ezen a napon egy jelképes összegért – 10.000Ft-ért kapsz:
– Konzultáció
– Ápoló mosás
– Hajvágás
– Styling
– 1 otthoni REDKEN sampon
– 1 otthoni REDKEN ápoló termék (balzsam)

JELENTKEZZ BE a bwnet.hu oldalán november 8-ra és új frizuráddal támogasd a Gézengúz Alapítványt!

NYX Butik Budapest: Megnyitó

nyx-butik-budapest-megnyito

2016. november 4. Alle Bevásárlóközpont

Eljött a várva várt pillanat! Készülj, mert november 4-én pénteken, reggel 10 órakor végre megnyílik az első magyarországi NYX BUTIK! És ez még nem minden, november 5-én is folytatódik a program! Mindkét nap fantasztikus meglepetésekkel várják vásárlóinkat és találkozhatsz kedvenc bloggereiddel is. Légy ott te is és ismerd meg a los angelesi NYX Professional Makeup sminktermékeit!

IV. KULTÚRA

Japán Nemzetiségi Napok – 日本の日

japan-nemzetisegi-napok

November 8-9-10. Fővám téri Vásárcsarnok

Japán Cuccok ez alkalommal is várja szeretettel azon kedves látogatóit, akik a Japán kultúra iránt érdeklődnek. Idén már a 7. éve rendezik meg a Fővámtéri Vásárcsarnokban a Japán napokat. Ezen alkalomból ismét olyan programokkal kedveskednek három napon keresztül, amelyben minden korosztály megtalálja a maga kis Japánját.

Festők, múzsák, szerelmek / kiállítás megnyitó

festok-muzsak-szerelmek-kiallitas-megnyito

2016. november 2-tól megtekinthető a Kieselbach Galériában

A magyar festészet nagy múzsáiról, a háttérben álló művészfeleségekről, szerelmekről mindeddig alig tudtunk valamit. A több mint 80 remekművet bemutató tárlat, Nyáry Krisztián kötete és a kiállítás katalógusa most alkalmat teremt arra, hogy megismerjük a képeken feltűnő, a festők mögött álló, sokszor szerényen meghúzódó társakat, múzsákat, szerelmeket, akik nélkül azonban minden másként volna.

www.flyerz.hu

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .