Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Trend & Beauty

HIBÁTLANUL ÉS TÖKÉLETESEN A BOURJOIS-VAL!

Screen Shot 2019-04-27 at 23.12.22

ALWAYS FABULOUS FOUND-CEALER ALAPOZÓ STIFT 1-2-3, AZ ESZMÉNYI KORREKTOR

A párizsi nők velük született, könnyed eleganciája világszerte irigyelt szépségtrükk. Mi többiek, vajon hogy tudnánk hasonló, mesésen könnyelmű, vagy könnyelműen mesés megjelenésre szert tenni? A Bourjois újdonsága most a 24/7 Insta-kész tökéletes bőr kulcsát adja a kezünkbe, ráadásul, erőlködni sem kell.

Üdvözöld az Always Fabulous Found-cealer Alapozó stiftet!

A Found-cealer elnevezés az angol alapozó (foundation) és korrektor (concealer) összevonásából született. Nem véletlen a névválasztás, mert pontosan azt tartjuk a kezünkben, amire számítunk: az alapozó és a korrektor ellenállhatatlan 2-az-1-ben ötvözetét. Az Always Faboulous Found-cealer Alapozó Stift egyszerre luxus és praktikus kis termék, a stift forma lehetvé teszi, hogy bárhol és bármikor könnyen használhassuk.

Alapozóként az „egy ecsetvonásra a tökéletes fedéstől” műfajba tartozik. Állaga mégis könnyű, nem tömíti el az arcbőrt, a krémes textúra pedig könnyen eldolgozható. Így szert tehetsz a hőn áhított, ragyogó arcbőrre, a fedés ráadásul egész nap tart. Korrektorként szuper hatékony a szem alatti sötét karikák, pattanások és más tökéletlenségek ellen, teljes és vízálló fedést biztosít.

A Found-cealer Alapozó Stift négy árnyalatban elérhető, így könnyedén megtalálhatod a bőrtónusodhoz leginkább illeszkedő színt. Mesésen egyszerű használni, csak szimplán “rajzolj” a szemöldök-, és arccsont, valamint az orr és az áll vonalára, majd jól dolgozd el. Korrektor funkcióját használva akár önmagában, akár az alapozóval együtt, használd ki a ferde vég applikátor nyújtotta lehetőségeket, a még precízebb és célzottabb felvitelért. Az ujjak itt is hasznos segítséget nyújthatnak az eldolgozásban!

BOURJOIS ALWAYS FABULOUS FOUND-CEALER ALAPOZÓ STIFT

Leírás: Tartós fedést biztosító alapozó stift szivacsos applikátorral, elegáns fekete & rozé arany csomagolásban.

– Teljes fedés akár már egy vonásra alapozóként és korrektorként is – Közepesen-matt hatás, csillogásmentes bőr
– Erősen pigmentált, tartós, vízálló formula, nem kenődik
– Krémes, könnyű, jól eldolgozható textúra.

Javasolt fogyasztói ár: 4.399 Ft

Bevezetés időpontja: 2019. június

https://www.bourjois.com

Kövesd a Bourjois-t az Instagramon & Facebookon:

bourjois_magyarország         Bourjois Magyarország

A Coty-val kapcsolatos információkért látogass el a www.coty.com oldalra!

A kommunikációs felületeken felhasználható képi és szöveges anyagokat megtalálhatod a www.prpin.com oldalon.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..