Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Trend & Beauty

Hódítanak a maszkulin cipők, és elegánsabbak, mint valaha

262207-maszkulin-cipo.1200x630
Nem véletlen, hogy egyre többen viselik szívesen a maszkulin cipőket. Mutatunk is három sztárt, akik imádják őket!

Amikor jó idő van, a szandálok élik fénykorukat, a hűvösebb idő beköszöntével pedig a csizmák lopják el a reflektorfényt. Azonban cipők tekintetében ennél azért jóval szélesebb a választék, ám van egy bizonyos lábbeli, amiről viszonylag keveset hallunk. Ezek pedig a maszkulin cipők, amik korábban a férfiak viseletében kaptak helyet, de egy ideje már a nők is előszeretettel választják őket.

Hogy miért? Mert elegánsak, minimalisták, és a női zakókhoz tökéletesen passzolnak. Ha te is szívesen viselsz ilyen stílusú darabokat, egy maszkulinabb cipő szuper választás lenne. Ezt pedig jól bizonyítja az, hogy egy ideje már Hollywood sztárjai is előszeretettel kapják fel ezt a vörös szőnyegen.

Kristen Stewart

Az Alkonyat Bellájának stílusától már messze jár a színésznő. Az elmúlt években rengeteg dolgot megváltoztatott külsején, most pedig egyre többször inkább a férfiasabb stílusú darabokat viseli magán. A maszkulin cipő nagy kedvence!

Kép

forrás: Getty Images

Natalia Dyer

A Stranger Things fiatal színésznője még csak pár éve szerzett magának hírnevet, de ez a rövid idő elég volt arra, hogy sokat változzon stílusa. Most már kifinomultabban öltözködik, és a férfiasabb stílusú cipőket is szívesen viseli, bebizonyítva, hogy ebbe is bele lehet csempészni a nőiesség jegyeit.

Kép

forrás: Getty Images

Evan Rachel Woods

A Westworld színésznője mindig is híres volt feminista hozzáállásáról, és erősen harcol a nők jogaiért is. Noha nem áll távol tőle az, hogy csinos estélyiben vagy nyári ruhában jelenjen meg a kamerák előtt, a férfiasabb stílust sem veti meg.

Képforrás: Getty Images

Forrás: https://www.joy.hu/

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..