Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
PROGRAMAJÁNLÓ

Hódíts, akár egy profi!

hódíts

A hódítást ma már tudományos alapokra is helyezhetnénk, hiszen tele van az internet jobbnál jobb tippekkel, trükkökkel, hogy a pasik hogyan vegyék le a nőket a lábukról, a csajoknak pedig már kismillió praktikájuk van a hajdobálástól, a hangos kacajig, hogy hogyan is hívják fel magukra a figyelmet. Most megkíséreltük a lehetetlent, és összeszedtük nektek 5 lépésben a tökéletes hódítás módját és menetét. Persze ez csak elmélet, a gyakorlati kivitelezés rajtatok múlik!

  1. Terepszemle

Ha megérkeztél a haverokkal a buliba, akkor először is keress magadnak egy olyan helyet, ahol jól látnak, és te is jól fel tudod mérni a terepet. Ha a pult eldugott részét támasztod, ne adj isten háttal a tánctérnek… na hagyjuk is. Érdemes megcélozni a VIP szekciót, mert onnan lényegesen könnyebb nézelődni, és a lehetőségek is bővülnek.

  1. Kiválasztás

Indulhat a buli, jó hangulatú poharazgatás a haverokkal, akik biztonságot adnak, hiszen jobb többen, mint egyedül ácsorogni, de azért figyelj oda, mert ha téged szúrna ki egy bombázó, akkor érdemes leválni a falkától. Viszont ha te pillantod meg álmaid nőjét, akkor kezdetét veheti a flört! Előtte azonban érdemes picit figyelni, szemezgetni, és ha már biztos a terep, akkor kiválasztani a tökéletes flört technikát.

  1. Flört hátán flört

Ha már kaptál pár biztató jelet, csábos pillantást, göndör kacajt, miközben le sem vette rólad a szemét a hölgy, akkor ideje bevetni… önmagad. A külső oké, jöhet a belső. Persze leírni két mondatban a tökéletes flört technikát nem lehet, hiszen ez nagyon sok összetevős dolog, de a legfontosabb az őszinteség. Ha látja a lány, hogy nem csak szédíteni akarod (ez egyből lejön…), és működik a kémia, akkor onnan egyenes út vezet akár egy forró táncig. Hogy odáig eljuss, súgj bókokat a fülébe, közben finoman érintsd meg a kezét, simítsd meg a vállát, és figyelj rá. Ha belefűzöd párszor a nevét is a kérdéseidbe, azzal azt a benyomást kelted, hogy tényleg figyelsz rá.

  1. Hódítás

Az első csókot ne siesd el. Élvezd ki a hódítás legszebb pillanatait, amikor már mindketten tudjátok, hogy ebből több lesz egy közös lötyögésnél. Amikor vibrál köztetek a levegő, és a lopott érintések, az egymást feltérképező simítások olyan vágyakat keltenek fel bennetek, hogy azonnal szobára mennétek. Ha ezeket hosszasan kiélvezitek, utána még csodálatosabb lesz az első csók. Hogy mi történik utána, persze már csak rajtatok áll, de ha lehet, ne sértsétek meg a közízlést.

  1. Nyert ügy, de hogyan tovább

Megvolt a csók, jól érzitek magatokat, de most akkor hogyan tovább? Ha nem a buli végén találkoztatok, és kimerítettétek a táncparkett adta lehetőségeket is, akkor nem árt kicsit jobban bevetned magad, mondjuk a barátnőinél. Hozz egy üveg pezsgőt, dumálj a többiekkel is, és hagyd az önfényezést, mert ha rossz érzést keltesz a kiválasztott legjobb barátnőjében, akkor ott el is áshatod… a hogyan tovább gondolatot.

Ha a fentieket nyílt terepen is kipróbálnád, akkor szombaton irány a Club PLAY, ahol most megkönnyítik a dolgodat, hiszen a Free Alcohol Party-t megspékelték egy jó nagy adag Hódítással is! Azért vigyázz a korlátlan alkoholfogyasztással, mert a csajok nem buknak egy botladozó részeg srác értelmezhetetlen szövegére. A buliban a legjobb hazai dj-k keverik majd a pörgős zenét, neked csak annyi a dolgod, hogy szombaton bedobd magad!

hódítás

Hódítás Éjszakája & Free Alcohol Party 02.20. @Club Play

Válassz karkötőt a bejáratnál, bulizz önfeledten, flörtölj, ölelj, csókolj a lényeg, hogy hagyd otthon a gátlásaid, és hódíts!
Zöld – Mindenre nyitott vagyok
Sárga – Hódíts meg
Piros – Foglalt vagyok!
Harapás: szabadon megengedett – Csók: kötelezően ajánlott
A környék leg leg leg Hölgyeinek és Urainak éjszakája.


### KORLÁTLAN ALKOHOLFOGYASZTÁS ###

♫ FELLÉPŐ ♫
Rick Sawyer
Nia Even
UBC
Dance4Ever

▲BELÉPŐ▼
Hölgyeknek: 2000 HUF
Uraknak: 3000 HUF
VIP: 5000 HUF – melyből 2000 HUF lefogyasztható (a VIP jegyre nem vonatkozik a “korlátlan alkoholfogyasztás” akció)

# Infó vonal/Infoline: +3620-489-91-38
# Asztalfoglalás/Table reservation: +3620-489-99-39
# Birthday infoline: +36 30 247 33 45
# Dress Code: Cool & Elegant
# A beléptetés jogát fenntartjuk

Club PLAY

1113 Budapest
Daróczi út 2.

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..