Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Trend & Beauty

Hogyan készítsünk vibráló körömmintákat üveggolyó technikával

water marble nailswater marble nails

Nem tudom, ki hogy van vele, de mielőtt igazándiból belevetettem volna magam az egész szépségvilágosdiba, a körmök és azok díszítése volt az egyetlen olyan téma, aminek irányába érdeklődést mutattam. Ennek köszönhetően rengeteg különböző díszítési technikát lestem el YouTube vloggerektől és egyéb tutorial oldalakról. Sok kedvenc volt, de mégis a leglátványosabb ez a vízzel elkészíthető fajta, az üveggolyó technika volt.

pink-and-purple-water-marble-design-nail-art-tutorial

Egyszerűnek tűnik, de a kezdeti időkben egészen könnyű volt sokat elrontani, de végül sikerült szépen megcsinálni. Igazából az alapelv roppant egyszerű, hozzávalókból is kevés kell, ugyanis körömlakkra egy tálkára, hideg vízre és celluxra van szükség.

1. Csöpögtesd hideg vízbe a lakkot, mely így szétterjed a víz felszínén. Ezt többször végrehajtva egy szép körökből álló mintát kapunk, de ezután jön csak az izgalmasabb rész!

2. Egy hegyes eszközzel húzzunk kicsi mintákat bele, mely által egy összetettebb motívumot kapunk.

3. Ezek után tekerjük körbe az ujjunkat és ragasszuk le a körömágyat celluxszal, hogy ne legyen minden tiszta körömlakk, majd óvatosan, a mintához igazítva tegyük az ujjunkat a vízbe.

4. Lassan emeljük ki az ujjunkat a vízből, a fültisztító pálcika segítségével csavarjuk fel a felesleget, majd várjuk meg, míg megszárad, kenjük le fedőlakkal, és kész is a mintánk!

Leírva kissé bonyolultnak tűnhet, de a videókból tökéletesen lehet látni ezt az egész lépéssort.

Ti már próbáltátok?

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..