Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓSPORT

Hölgyek és motorsport a Spíler „Még egy kör” című online magazin következő témája

meg1kor-post-visible-10-12

Nemrégiben avatták a világ első kétkerekű női világbajnokát Ana Carrasco személyében. A 20 éves spanyol versenyző a Superbike egyik alkategóriájában, a Supersport300-as mezőnyben írt történelmet, hiszen előtte még nem volt rá példa, hogy egy hölgy ilyen sikereket érjen el a motorsport világában. Autóversenyzés fronton pedig az elmúlt napokban bejelentették, hogy hamarosan indul egy kizárólag női versenyzőknek szóló Formula 1-es felkészítő széria.

Ezek után nem volt kérdés, hogy az elmúlt két hét MotoGP, Superbike, Speedway, Rallycorss és Supercars sorozatok legizgalmasabb pillanatainak kielemzése mellett, a Facebook élő adás fő témája a nők és a motorsport lesz!

A vendégek között érkezik Vogel Adrienn autóversenyző és Kovács Niki, aki nem csak a Spíler MotorsportHD riportere, de mellette aktív pilóta is. A lányok mellett, szintén elmondja véleményét a témában Prokoláb Bence, aki nemrégiben készült „Hölgyek és Gyorsak” című riportfilm megálmodója, producere és rendezője volt.

A női versenyzők egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a motorsportban, Balogh Tamás vezetésével pedig kedden kiderül, hogy milyen célokért harcolnak a hazai hölgyek, valamint, hogy mi ihlette Prokoláb Bence filmjét.

A „Még egy kör” kedden  17:25-től lesz majd látható a SpílerTV Facebook oldalán!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..