EGÉSZSÉG & SZÉPSÉG

Hollywood nagyjai már lecserélték a magas sarkút az alábbi lapos talpú fazonokra

261038-cipo.1200x630
A lapos talpú szandálok, sportosabb fazonok is lehetnek nőiesek, ezt pedig az alábbi sztáros fotók bizonyítják.
Nem is olyan régen még szinte elképzelhetetlen volt, hogy a vörös szőnyegre a sztárok ne magas sarkúban érkezzenek. Azonban egy ideje már a kényelmes darabok egyre inkább utat törnek maguknak, így a legnagyobb hírességek is gyakran jelennek meg egy lapos talpú cipőben a kamerák előtt. Noha tény, hogy a magas sarkú sosem fog kimenni a divatból, egyre többen cserélik le ezeket az alábbi kényelmes fazonokra.

1. Slingback szandál

Emma Roberts teljesen beleszeretett ennek a szandálnak a lapos talpú változatába, aminek előnye, hogy jól néz ki szoknyával, farmerrel és overállal is. Ráadásul az őszi szezon kezdetén szuperül megállja a helyét!

Kép

forrás: Getty Images

2. Színes sportcipő

Natalie Portman a kényelmes, színes sportcipőt kombinálta az elegánsabb fazonú nadrággal. Ez a szett tökéletesen bizonyítja, hogy a színes és a szürke-fehér milyen jól megférnek egymással.

Kép

forrás: Getty Images

3. Loafer és zokni

A zokni-szandál kombó már régóta az egyik legnagyobb divatkatasztrófa, de tény, hogy a zokni-cipő összeállítások között akadnak kivételesek. Chloë Sevigny a fekete loafert a fehér zoknival viselte, és a végeredmény mégis menő lett.

Kép

forrás: Getty Images
Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .