Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionNIGHTSHIFT

A hónap DJ-je – Nigel Stately

nigel-01

Nigel Stately-vel, hazánk egyik legnépszerűbb deep house DJ-jével három éve beszélgettünk utoljára. Azóta nemcsak már meglévő partisorozata lett a műfaj legnépszerűbbje, de Délczeg Géza 2016-tól már a Music FM csapatát is erősíti.

Közönség előtt már 2010 óta játszol, de most már akad elég tapasztalatod a rádiós zenéléssel kapcsolatban is. Mennyivel másabb egy stúdióban keverni?

Ami a legfontosabb: azt az egy órát, amit a Music FM-ben töltök, azt több százezer ember hallgatja! És ha tudod, hogy sokan hallgatnak, akkor azt is tudod, hogy más zenéket, újdonságokat is be tudsz mutatni: olyanokat, amelyeket egy buliban nem tudsz játszani. Azért szeretem a rádiót, mert játszhatok olyan deep house zenét is, amit egy főműsoridős buliban nem tehetnék be. Egészen a nagyon lájtos zenéktől a nu-discon és a progresszív house-on át a chilloutig pörgethetek a Music Killers tagjaként. Sokkal jobban kinyílik a világ egy rádióban, mint egy bulin!

Nemrég jött ki a Deep Café 35-ös sorszámú mixe. A bulisorozaton belül készültök valami újdonsággal?

Öt éve fut a program, de idén rendezzük meg először az első nyári open air partinkat június 30-án, szombaton a RIO-ban. Komoly performansszal készülünk, a hely adottságait teljes mértékben kihasználjuk. Táncos show-műsorral, extra vizuállal és rengeteg promóciós ajándékkal kedveskedünk vendégeinknek, úgy mint cd, karkötő, kulcstartó és még sorolhatnám. Meg persze Tigrannal! (mosolyog)

A legújabb mixemre nagyon sokat készültem, igazi különlegesség lett! Két track is szerepel benne, amely csak mostanában jelent meg, de szerepelnek benne olyanok is, melyek soha nem fognak megjelenni, csak én kaptam meg promóba őket, hogy játszhassam. Minden buliba viszek magammal 10 darabot belőle, hogy a közönség is jobban megismerje.

Milyen bulijaid lesznek még idén, mennyit jársz majd fesztiválozni, külföldre?

Drága kis menedzserem nagyjából az egész nyarat összerakta már, sok időm nem lesz nyaralni! A Deep Café-bulin kívül – aminek rezidenciája a Tesla Budapest, a RIO csak egyszeri alkalom – az egész országot végigutazom majd. Nem vagyok kimondottan fesztiválfellépő, de a tavalyi tatai Víz, Zene, Virág Fesztivál nagyon bejött, ott nagyon vették a zenémet. Idén a Balaton Soundon a Music FM stage-en leszek megtalálható csütörtök este, de a Lupa tónál is zenélgetek majd a pálmafák mellett, és a Raqparton is találkozhatunk majd egy-egy fülledt nyári éjszakán. 🙂

Magyarországon belül Miskolc (Stamp) és Debrecen (Butiq) a két kedvenc városom, ahol minden évben van 4-4 fellépésem, de idén a Dunántúlon is több helyen zenélek; Balatonfüreden téli-tavaszi szezonban a Cocomo-ban, nyáron a Suncity-ben, de a Balaton másik felén, Zalacsányon és Keszthelyen is megfordulok majd. Augusztus végén repülök a spanyol tengerpartra, Alicantéba, szeptemberben pedig Capri szigetére hívtak – ide egy január végi thaiföldi fellépésemen kaptam meghívást az ottani rezidenstől. Amúgy most készült el a legújabb videoklipem, Build a Love címmel.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..