Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionSPORT

Horváth Lajosnak szólt a magyar himnusz Bulgáriában!

HL3

Tegnap délután az utolsó szakaszt teljesítve célba ért a bolgár Baja, Horváth Lajossal a mezőnyben. Bár Laller csak edzési és felkészülési szándékkal érkezett Bulgáriába, végül győzelemmel távozott onnan. Na meg persze sok értékes tapasztalattal, ami a későbbiekben is meghatározó jelleggel bírhat majd!

A kellemetlen hőség és az Eb futamon tapasztalható szervezetlenség ellenére a váci pilóta becsülettel kitartott, ez hozta meg számára a nem tervezett sikert:

“Vasárnap nagyon nagy melegre ébredtünk, a forróság pedig dekoncentrálttá tett. Az utolsó napon 130 kilométer várt ránk, én a 20. km környékén egy ízben eltévedtem. Ez egy rövid időre elkedvetlenített, de miután visszataláltam a helyes útra, megleltem a lelki békém is. Csak “biztonsági” menetet terveztem be a harmadik, végső etapra, de aztán megbeszéltem magammal, hogy ha már itt vagyok, akkor muszáj kiadnom magamból mindent. Ha esik, ha fúj, ha meleg van, vagy ha fájdalmaim vannak, akkor sincs mese, csinálni kell!

Lallerért szólt a magyar himnusz !!

Ez volt a legnehezebb nap, mind időjárás, mind a talaj szempontjából, a 40 fok feletti hőségben kiszáradt és letaposott tarló úgy csúszott mint a jég. Ennek ellenére azt kell mondjam, a végére igazán belejöttem és szerfelett élveztem a motorozást! Az hogy az Eb mezőny élén végeztem és 25 bajnoki ponttal távozhattunk Bulgáriából, csak plusz hab a tortán. Kellemesen elfáradtam és hosszú lesz az út hazafelé, de azért természetesen nagyon boldog vagyok, hogy sikerre vittük a bolgár Baja-t!” – zárta nyilatkozatát a Quebeck Laller Racing Team friss győztese.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..