Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
NIGHTSHIFTPROGRAMAJÁNLÓ

House slágerek, melyek mindig libabőrt okoznak

chicane_classic_house

Már most tudjuk, hogy rengeteg olyan classic house szám maradt ki a listából, melyek sok-sok éve kellemes hidegrázással ajándékoznak meg titeket és minket is, de próbáltuk a legkedvesebb tízet összegyűjteni. A lista természetesen nyitott, lehet folytatni a múltidézést a komment szekcióban! 😉

Az apropó pedig, amiért egy listába szedtük a következő klubhimnuszokat: pénteken újra Classic House parti lesz a Cafe del Rio-ban, ahol ezúttal Chicane lép majd a hazai house nagymesterek mellett a lemezjátszók mögé, így titeket is invitálunk egy közös libabőrözésre! Kezdjük is vele a listát!

1. Chicane – Saltwater

2. Jaydee – Plastic Dreams

3. Members of Mayday – Sonic Empire

4. Emmanuel Top – Acid Phase

5. Rising Star – Touch Me

https://www.youtube.com/watch?v=4DApmahWpUQ&feature=youtu.be

6. Energy 52 – Cafe del Mar

7. Alice Deejay – Better Off Alone

8. Three Drives – Greece 2000

9. Faithless – Insomnia

10. Delerium – Silence ft. Sarah McLachlan

Üljetek be velünk a house időgépébe és hallgassátok velünk együtt, ahogyan a house guruk pörgetik nektek augusztus 19-én, pénteken az azóta klubhimnuszokká vált zenéket!

Chicane & Sterbinszky – Classic House – 2016.08.19

Augusztus 19-én az elektronikus zene ünnepe, a legendás partisorozat folytatódik, ezúttal újra a nyári helyszínen, a Cafe Del Rio-ban!

A három, már jól ismert house nagymester mellett, egy világ sztár, a legendás Saltwater szerzője, CHICANE is a lemezjátszók mögé lép.

0819kocka-2

A négy lemezlovas a legnépszerűbb nyári szórakozóhelyen, Cafe Del Rio-ban varázsolja elő az elmúlt idők feledhetetlen house-gyöngyszemeit és idézik meg a múlt már legendává vált szórakozóhelyeit.

LINEUP:

  • CHICANE (UK)
  • STERBINKSZKY
  • NEWL
  • DJM

JEGYÁRAK:
Early Bird: 1500 Ft (200 db) – ELFOGYOTT!
Elővételes: 2500 Ft
Vip elővételes: 5000 Ft
Helyszínen: 3500 Ft
Helyszínen VIP: 7000 Ft

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..