Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionTrend & Beauty

Hozd ki arcbőrödből a legtöbbet!

Bőrdiagnosztikaflyerpr

Te tudod, hogy pontosan milyen az arcbőröd? Tudod, hogy mire van szüksége ahhoz, hogy reggelente a régi formájában lásd ragyogni a tükörben?

Tisztában vagy vele, hogy melyik hatóanyag tisztítja hatásosan és kíméletesen? Mi fokozza éjszaka a regenerációját, és nappal mi védi a stresszhatások ellen?

A ragyogó, élettel teli, sima arcbőr eléréséhez mindezeket tudni kell!

Az emberek bemennek a drogériába vagy egy kozmetikai boltba, és leveszik az első szimpatikus krémet, melyről azt hiszik, hogy megfelelő lesz nekik. Az esetek többségében azonban ez nem az ő arcőrének megfelelő készítmény, és máris adott a csalódás. ☹

Egy drogériában és sok kozmetikai üzletben nem fogja senki elmagyarázni, hogy a krémen felül mennyire fontosak a kiegészítő lépések és termékek. A tisztításról, a tonizálásról, a radírozásról, a megfelelő bőrápolási rutinról szót sem ejtenek.

Pedig a megfelelő bőrápolási rutinnal, és a megfelelő termékekkel normalizálható az arcbőr állapota, és lenyűgöző javulást érhetünk el, legyen szó, zsírosságról, aknéról vagy ráncokról.

Elérhető a Magister Products-nál egy bőrdiagnosztikai tanácsadás, melynek első lépése egy fájdalommentes, több ponton történő műszeres mérés. Ennek eredményei alapján egy 30 perces, személyre szabott szépségtanácsadásnak köszönhetően kihozzuk belőled a maximumot!

Következő alkalom augusztus 5-e, a részleteket itt találod: https://goo.gl/5UwmW2

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..