MOTORSPORTSPORT

HunGarian Baja – Komoly sajtóvisszhangot generált a magyar tereprali világkupa futam

HunGarian Baja

Lapunkban gyakran találkozhattok terepralis hírekkel, ez nem véletlen, hiszen a sportrovatunkban fontos feladatunknak tartjuk, hogy felkaroljuk ezt a hazánkban is komoly tradíciókkal rendelkező sportágat.

Magazinunk idén kiemelt médiapartnere volt hazánk világkupa futamnak, a HunGarian Baja-nak. Utóbbival kapcsolatban abszolút nem túlzó kijelenteni, hogy világszinten is ismert (és elismert) rendezvény, melynek idején Magyarország felé fordul a globális autó/motorsport figyelme.

Idén augusztusban újból világhírű csapatok és sportolók vették birtokba a HunGarian Baja szakaszait. Bátran leírhatjuk, hogy kevés nemzetközibb benzingőzös esemény van ma Magyarországon, hiszen Európától Oroszországig, Indiától Dél-Amerikáig a földgolyó szinte minden szegletéből érkeztek Várpalotára a résztvevők. Nagy eredmény, hogy a versenyről számos komoly hazai és külhoni írott médium, televízió, valamint nyomtatott orgánum is beszámolt – tehát sajtóügyileg is sikeresen zajlott a futam.

A Fylerz Magazin büszke arra, hogy egy ilyen elitkör tagjává vált. Örömmel látjuk, hogy Ti olvasók szeretitek és megosztjátok a hazai terepralival kapcsolatos cikkeinket, és magatok is egyre gyakrabban kerültök közeli nexusba a sportággal, érdeklődtök nálunk, és állítotok meg bennünket a versenyhelyszíneken egy-egy beszélgetésre.

Ne feledjétek, nem csupán a pálya szélén vár rátok a tereprali: mint azt már korábban megírtuk, aki kellő elhívatottságot és bátorságot érez magában, az akár szervezett teszten/iskolában is kipróbálhatja magát.

További információért kövessétek a MAMS Tereprali szakág Facebook oldalát!

 

Forrás: Tóth Krisztián Márk

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .