MOTORSPORTSPORT

HunGarian Baja tereprali világkupa – A Flyerz Magazin kiemelt médiatámogatásával

Lónyai

Nemsokára elrajtol Magyarország egyik legnívósabb autó-motorsport rendezvénye, a HunGarian Baja. A tereprali világkupa magyar viadala 2019-ben már 16.-ik alkalommal vonzza a pályák mellé a por, a sár és a versenygépek fanatikus imádóit. A Flyerz Magazin eddig is nagy figyelmet szentelt a hazai terepralinak, nem lesz ez másként most sem: kiemelt médiapartnerként fogunk jelentkezni a világkupáról!

A HunGarian Baja világkupa futam a hazai off road szezon ékköve, ahol a legjobb honfitársaink mellett neves Európai teamek, sőt valódi világsztárok is belecsapnak a lecsóba sárba.

Az elmúlt években nagyon komoly sztárparádét vonultatott fel a HunGarian Baja: akik egy kicsit is ismerik a nemzetközi autósport világát, azok egész biztosan elismerően csettintenek a sokszoros Dakar Rally győztes Nasser al Attiyah, Mikko Hirvonen WRC sztár, vagy épp a tavalyi győztes és HunGarian Baja címvédő Dakaros Nani Roma nevének hallatán!

Idén az esemény központjának az eddig megszokott Veszprém és Szentkirályszabadja helyett Várpalota ad majd otthont. Ez utóbbi igencsak szerencsés húzásnak bizonyult, hiszen szinte minden látnivaló a Thury vár gyönyörű környezetébe koncentrálódik, ugyanis a szurkolók legnagyobb örömére itt kap helyt a szervizpark. A rajt és célceremónia szempontjából is igazán hálás a vár környezete, de Garamvölgyi Zoltán főszervező szerint nem csak ezért lesz érdemes a HunGarian Baja-t választani hétvégi programnak. A rendezők nagyon komoly látványosságokkal készülnek, ennek része a számos nézőbarát újítás is: a pénteki szuperspeciál szakasz rajtja gyalog könnyedén megközelíthető lesz, de nem csupán ez az egyedüli praktikus újdonság.

A szombati versenynap a fő téri parc fermétől csupán három kilométerre rajtol el, a futamon pedig őrült tempóra van kilátás, és kihívásból sem lesz hiány: két különleges, 210 kilométeres szelektív vár a résztvevőkre, míg vasárnap kétszer 82 kilométert kell legyűrni a mezőnynek.

A versenyközpont helyszíne megváltozott, ám a pálya kétharmada a megszokott és a versenyzők között igen népszerű lőtéren megy majd végig, a többi pedig a bakonyerdei területen vezet keresztül.

Óriási küzdelem, ember és gép határait feszegető szuper látványos küzdelem lesz ez, amelyről a Flyerz Magazin rendszeres Facebook Live adásokban, és írásban fog nektek beszámolni.

Ha Várpalotán jártok, keressétek magazinunk logóját az összes (!!!) versenyautón, kamionon, motoron, quad-on és buggy-n – na meg természetesen a HunGarian Baja hivatalos kiadványaiban is!

 

Kedves Flyerz Magazin olvasók, követők, BENZINGŐZ ŐRÜLTEK: találkozzunk Augusztus 8-tól Várpalotán, a Thury vár lábánál!

 

Forrás: Tóth Krisztián Márk / MAMS Tereprali sajtófőnök

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .