Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
GASZTROPROGRAMAJÁNLÓ

Húsbavágó élmény lesz, az biztos!

bbqcover

Hazánkban az utóbbi években indult virágzásnak a street food-őrület. A barbecue-zás ugyan még gyerekcipőben jár, az viszont már biztos, hogy az amerikai életérzés nagyon bejön nekünk – hiszen a hosszú ideig füstölt, szaftosra és omlósra elkészített húst kevés dolog múlhatja felül!

via GIPHY

A BBQ-zásnak persze vannak a fortélyai és szabályai, a legfontosabb azonban a törődés; és ez a közös pont a csodás füstölt húsokat készítők és az azokat elfogyasztó rajongók közt. Mindannyian törődéssel, tisztelettel hódolunk a legfinomabb étkeknek – legyen az marhaszegy, szárnyas vagy egyéb szmókerből jött finomság.

Fotó: BBQ Heroes – ahol mindig tele a szmóker!

A jenki barbecue-hoz a legjobb kísérő jár – és mi lehetne ez más, mint az igazi amerikai sör: a Miller?! Megkóstolnád, ugye? Megteheted: augusztus 11-13. között, a Kopaszi-gáton megrendezésre kerülő American BBQ Picniq-en részese lehetsz a füstös életérzésnek: erről pedig nem csak a BBQ-zás legkiválóbb kiállítói és művelői gondoskodnak majd, hanem a szervezők is! Számos program, workshop, evőverseny, rodeóbika, cheerleader lányok és koncertek várnak! A belépés díjtalan!

 

Fotó: Zabáljcsak! – az American BBQ Picniq-en is!

Az American BBQ Picniq időpontja: 2017. augusztus 11-13.

Helyszíne: Gasztropart, Kopaszi-gát (a RIO Budapest mellett)

További információ itt és itt!

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..