FLYERZ REVIEW

Ian Somerhalder új sorozatát imádni fogják a Vámpírnaplók rajongói: és már megérkeztek az első fotók is

265775-ian-somerhalder.1200x630

Ian Somerhalder mostanában nem szerepelt túl sokat a tévében, de hamarosan ez megváltozik, ráadásul egy olyan sorozattal, amit a Vámpírnaplók rajongói biztosan szeretni fognak.

 Bár már elég sok idő telt el a Vámpírnaplók legutolsó része óta, még mindig ezzel a sorozattal társítjuk Ian Somerhalder nevét. Részben azért, mert Damon Salvatore szerepe tökéletesen passzolt hozzá, másrészt pedig amiatt, hogy azóta nem is nagyon láthattuk őt más szerepekben. Ez persze érthető, tekintve, hogy házasságára és kislányára szeretett volna koncentrálni.

Azonban hamarosan végre ismét visszatér Ian a képernyőre, méghozzá a V Wars című sorozat főszereplőjeként. A történet szerint Dr. Luther Swann nehéz helyzetbe keveredik, amikor egy rejtélyes vírus megfertőzi legjobb barátját, az pedig vérszomjas vadállattá változik – pontosabban egy vámpírrá! A fertőzés pedig fokozatosan terjed, az emberiség két részre szakad, és mindenki győzni próbál ebben a világban.

Ha neked is kicsit Vámpírnaplókos érzésed támadt, nem meglepő, tekintve, hogy Ian Somerhalder ismét a vérszívók világába került. Sokat pedig nem kell várnod, hogy láthasd az első évadot, hiszen december 5-től már elérhető lesz a Netflixen. És ha egy kis ízelítőre vágynál, nézd meg az első fotókat a sorozatról!

Forrás: https://www.joy.hu/

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .