Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
NIGHTSHIFTPROGRAMAJÁNLÓ

Ibiza és a Diynamic hullámzása egy éjszakára Budapest szívébe költözik

Ibiza Global Showcase Lehar cover

A Solomun féle kiadó egyik tehetséges olasz producere, Lehar kerül a főszerepbe.

Már két hét sincs a következő kiemelt kereszteződésű eseményig, melyet a Moments of IBIZA sorozat szállít nekünk a fehér szigetről egyenesen a fővárosi LOCK klubba. Az Ibiza Global Showcase először jár Budapesten, melynek ellentmondást nem tűrő hangulata megidézi a spanyol buli paradicsomot.

Kellemes hullámzás, tökéletes atmoszféra, melodikus ütemek, ellenállhatatlan house és techno elegyedés, szikrázó vibrálás, ami ránk vár március 22-én, péntek éjszaka a budai oldal Margit-híd közelében.

A gondosan előkészített zenei áramlat attól a Lehar nevű formától jut majd a tánctér kellős közepébe, aki méltán érdemelte ki a nagy Solomun testvér világhíres becsben tartott Diynamic kiadója által nyújtott gondoskodást.

Az olaszok egyik legszebb városából, Velencéből érkező Lehar a Diynamic Music mellett olyan kiadóknál járt már, mint a Multinotes, a Buttres, a Compost, vagy a legendás, berlini Watergate.

Nem kérdés tehát, hogy különleges éjszaka vár ránk az egyébként is patinás klubban, ahova Lehar mellett az Ibiza Global Radio rezidense, Jose Maria Ramon, valamint hazai oldalról Belocca, Tobak és David Lacfi is magával viszi egyedi zenei érzéseit.

Bővebb infókat az eseményben találhatunk ide kattintva, amit követően még online jegyekhez is hozzájuthatunk:

https://oneticket.hu/ibiza-global-showcase-w-lehar-diynamic-music-jose-maria-ramon-3335

A Lehar által közvetített szabad, kreatív zenei fantázia ebből a szettből jön át a leginkább:

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..