ideál_termék13

Az ideális édesség egyik fő ismérve, hogy már az első falattal boldogabbá tesz. Nem csak ízével, de külsejével is, hiszen szemünket is jól kell lakatni. Ennél jobb már csak akkor lehet, ha nem hízlal. Nos, ugyan ez utóbbit Zugló első francia cukrászatának nem minden desszertje tudja, de bőven találsz náluk minőségi süteményt, mely nem vált ki azonnali cukorbetegséget. Ezzel szemben viszont finom, és minden ízében francia.

Az Ideál Desszert tortái (melyeket rendelésre is készítenek) csakúgy belopják magukat a szívedbe, mint a mini kézműves sütemények, melyek mindegyike 10 éves, francia honban szerzett cukrászati tapasztalatok gyümölcse. Selymesen fénylő krémek, letisztult formák, csodás élénk színek, könnyed textúrák – ezt a stílust sosem lehet megunni. Mint ahogyan a kávét, a kézzel készült csokoládét és a macaront sem! Ha még nem volt dolgod valódi artisan különlegességekkel, a Szugló utcában a helyed!

Cím: Szugló u. 80., Budapest, XIV. kerület
Nyitva tartás: Hétfő ZÁRVA, Kedd-Szombat 9:00-19:00, Vasárnap 9:00-17:00
Elérhetőség: +36 30 245 3584
Facebook

Cikkünket megtalálod a Flyerz Magazin 2018 december/januári számában is!

 

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .