GASZTRO

Ideje jókat enni mozizás közben

Food_Truck_Cinema

Popkorn helyett street foodokat kínálnak szerdánként a Várkert Bazárban, ahol nyár végéig minden héten a mai magyar filmművészet remekeivel forog a Food Truck Cinema. A mozi előtt változatos családi programokat, papírsárkány és papírrepülő versenyeket, kő-papír-olló bajnokságokat rendeznek. A piknik minden szerdán 16 órakor, a mozi 21.30-kor kezdődik, és többek közt a Kincsem, a Brazilok és A martfűi rém is látható lesz.

Minden filmhez más-más street food dukál, ezért tíz héten át cserélődnek a food truck-ok a nyár végéig tartó Food Truck Cinema vetítésein. Az elmúlt évek legsikeresebb magyar filmjei között a Kincsem, a Brazilok és a Sohavégetnemérős is látható majd a Várkert Bazár Szárazárok színpadán. A piknik minden szerdán 16 órakor, a mozi 21.30-kor kezdődik.

június 28. Kincsem
július 05. Délibáb
július 12. Tékasztorik
július 19. Brazilok
július 26. A martfűi rém
Augusztus 02. Parkoló
Augusztus 09. Kút
Augusztus 16. Sohavégetnemérős
Augusztus 23. Kojot
Augusztus 30. Ernelláék Farkaséknál

Jegyek ITT elérhetők. A mozijegy árából 300 Ft lefogyasztható a büfékocsiknál. A piknik és minden egyéb kísérőprogram ingyenes.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .