Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Trend & Beauty

Idén csúnya pulcsiban lesz boldog a Karácsony!

szpu1

Megérkezett a Szputnyik karácsonyváró kampánya! Az idei kollekciót a csúnyapulcsiknak szentelték, ezzel is megmutatva a brand sokszínűségét és vidámságát. Természetesen megjelennek a klasszikus ikonok a felsőkön, mint például a szarvas, a pingvin, a jegesmedve, vagy a télapó. A pompomokkal, zenélő elemekkel és vintage kütyükkel díszített pulóverek egyediségét adja, hogy mindből csak egy-egy kézzel válogatott kincs van a több száz extra darabból álló kollekcióban. Az összes bohókás darabot utazásai során gyűjtötte a kolleckió megalkotója, ügyelve a sokszínűségre, mely lényegében jellemzi a szeretet ünnepét együtt töltő családokat is.

Ezek az extra-cifra darabok egyébként azt az üzenetet is közvetítik viselőiknek a Szputnyik csapatát idézve, hogy “…ne vegyük túl komolyan magunkat és az élet problémáit!” Magyarul, engedd el a karácsonyi készülődéssel járó stresszt és görcsölést, ne akarj megfelelni az elvárásoknak, hanem emlékeztess mindenkit egy csúnyapulcsival, hogy ennek az ünnepnek pont arról kellene szólnia, hogy elfogadjuk és szeretjük a környezetünket és önmagunkat is olyannak, amilyen. Ezen túl nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a Nemzetközi Csúnya Pulcsi Napon egy ilyen pulóverbe bújva az emberiesség nagyköveteivé válhatunk és megemlékezhetünk mindazokról, akik a rászorulók sorában töltik az ünnepeket és nem élvezhetik az otthon melegét.

Amellett tehát, hogy ezek a kis csinos csúnyaságok vidámsággal, humorral és némi bohémitással töltik meg az életeteket, komoly értékkel bíró üzenetet is közvetítenek. Szóval, ne féljetek belebújni a hozzátok legközelebb álló, gazdagon díszített huncutságba, hogy mosolyt csaljatok a saját arcotokra és másokéra is. Végezetül egy divattanácsunk maradt, hogy segítsünk a választásban: minél meghökkentőbb, annál jobb!

Weboldal: https://szputnyikshop.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/szputnyikshop/
Itt vásárolhatod meg: https://szputnyikshop.hu/collections/karacsony

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..