Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionKULTÚRAPROGRAMAJÁNLÓ

Idén is vár a Színházak Éjszakája

Screen Shot 2018-08-21 at 15.12.30

Jártál már egyetlen éjszaka alatt 31 budapesti helyszínen? Mit szólsz, kihívás elfogadva…? Akkor készülj, mert 2018. szeptember 22-én Budapest egyik legmenőbb kulturális programjára várunk. A hetedik Színházak Éjszakájára még megválthatod kedvezményes jegyedet. Ha képtelen vagy élni a színpaddeszka illata nélkül, és ebben a pillanatban is tisztán
hallod az összezáródó bársonyfüggöny susogását, akkor vesd bele magad velünk egy kalandos éjszakába! Persze akkor is várunk, ha fogalmad sincs, mit lehet a színházon ennyire szeretni… Kapd nyakadba a várost, hogy kiderüljön, mitől olyan ellenállhatatlan a budapesti színházi élet.

A Színházak Éjszakáját ebben az évben is azért szervezik, hogy ezen a különleges alkalmon igazán közvetlenné tegyék a közönség és az alkotók kapcsolatát. 31 színház csatlakozott az évadnyitó színházi fesztiválhoz, mely Budapest Főváros Önkormányzata támogatásával valósul meg 2018. szeptember 22-én, szombaton. Hetedik alkalommal is elképesztő programkavalkáddal vár a rendezvény, délutántól egészen másnap hajnalig. Lesznek nyílt próbák, kulisszajárások, színházi városséták, közönségtalálkozók, interaktív élmények, tánc, zene… Az idei év újdonsága, hogy a nézők jobban megismerhetik az intézmények színházpedagógiai tevékenységét. A szervezők arra kérték a résztvevő színházakat, készüljenek játékos, interaktív, beavató programelemekkel, hogy közös élménnyé, valódi találkozássá váljon a játék. Ezek után már csak azt lesz nehéz eldönteni, milyen útvonalon haladj. Azt ugyanis garantáljuk, hogy egyik programból sem szeretnél majd kimaradni! Csatlakozz a szupercsapathoz, amely rekordidő alatt járja be Budapest színházi tereit, egy felejthetetlen hangulatú éjszakán!

KARSZALAG VÁSÁRLÁS:
A Színházak Éjszakájára egészen 2018. szeptember 3-ig 20% kedvezménnyel válthatod meg a karszalagokat, kizárólag online, a www.szinhazakejszakaja.hu valamint a jegy.hu oldalon. Ezután a színházak jegypénztáraiban is lesz erre lehetőség, teljes áron.

RÉSZTVEVŐ SZÍNHÁZAK LISTÁJA: ÁTRIUM, Baltazár Színház, Bethlen Téri Színház, Budapest Bábszínház, Budapesti Operettszínház, Dumaszínház, Erkel Színház, Hatszín Teátrum, Játékszín, József Attila Színház, Jurányi Inkubátorház, Karaván Színház, Karinthy Színház, Katona József Színház, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, Magyar Színház, Momentán Társulat, Ódry Színpad I Színház- és Filmművészeti Egyetem, Örkény István Színház, Pinceszínház, Radnóti Miklós Színház, Rózsavölgyi Szalon Arts&Café, RS9 Színház, StúdióK Színház, Szkéné Színház, Trafó, TRIP, Turay Ida Színház, Újszínház, Vidám Színpad, Vígszínház.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Honlap: www.szinhazakejszakaja.hu
Facebook: facebook.com/szinhazakejszakaja
Instagram: instagram.com/szinhazakejszakaja

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..