EGÉSZSÉG & SZÉPSÉG

Időtlen és időtálló – a Szputnyik Shop berobbantja a fesztivál divatot

Szputnyik-Shop-D20

Pörögj fel! Napsütés, pihenés és fesztivál: ez az, amire egész évben vártál! Éppen ezért, azzal is tisztában vagy, hogy a nyár legkirályabb eseményére nem mehetsz akármiben. A belépőjegyeken túl gondolnod kell a megjelenésedre is. Ha különleges és extrém ruhákat keresel, hogy mindenki csakis rád figyeljen, akkor a legprofibb boltot kell keresned: méghozzá a Szputnyik Shop-ot! 

Budapesten a hetedik és a hatodik kerület forgatagában van két bolt, melyeket sohasem fogsz tudni kiverni az emlékezetedből! A Szputnyik Shop üzletei pontosan azt hozzák el neked, amit megálmodtál, sőt az is, amit a legvadabb álmaidban sem mertél elképzelni. Az üzletek nem rejtenek mást, mint a Te személyiségedet! A tíz éves tapasztalattal rendelkező Szputnyik Shop már legenda. Aki egyszer betér hozzájuk, más üzletekbe már be sem akarja tenni a lábát. 

Ahogy a ruháink, a nevünk sem hétköznapi! – kezdte történetüket Serf Rebeka a Szputnyik Shop projekt koordinátora. – Névválasztásunk során „Murakami Haruki Szputnyik, szívecském!” című műve ihletett meg minket. Ez egy misztikus történet a szerelem hatalmáról, ahol a főszereplő szólítja Szputnyiknak kedvesét, mint útitársát. Azt szeretnénk, hogy a hozzánk betérők a ruhákban és kiegészítőkben szintén rátaláljanak útitársukra, melyek elkísérik őket a mindennapok során. Rengeteg szeretetet kapunk a mindennapi utazóktól, akik vissza-visszatérnek hozzánk, cserébe pedig nem hagyjuk cserben őket, töretlenül igyekszünk a lehető legkülönlegesebb kínálatot kialakítani. Minden divatkalandor tudhatja, hogy mi egy biztos és megbízható pont vagyunk a budapesti ruházkodás terén!”

 A Szputnyik shop célkitűzése, hogy különleges, minőségi vintage ruhák, kiegészítők, reworked, átalakított vintage darabok, különleges külföldi világmárkák, valamint egyedi, limitált számú új, tervezői darabok kombinációját kínálja az érdeklődőknek, annak érdekében, hogy minden Szputnyik vásárló személyre szabottan megtalálhassa a leginkább hozzá illő termékeket, így minden általa viselt darab igazán kifejezze személyiségét.

Öltözz stílusosan határokon innen és túl, de hogy mit is viselj?

Fontos, hogy legyen kényelmes, de egyedi, legyen kreatív, de laza, hisz a szabadban, a koncerteken ez a legalkalmasabb, de mégis trendi. Bújj bele egy farmerbe és bolondítsd meg egy merész vintage felsővel, vagy viseld a 90-es évek kultikus divatját, húzz egy bohém, színes dzsekit és egy halászsapkát, és máris mindenki dob egy mosolyt! 

A kiegészítők terén is az extravagáns darabok dominálnak, nem lehet túlzásba esni. Hatalmas karika fülbevalók, köves gyűrűk vagy éppen minimalista nyakláncok hódítják meg a nyarat. 

Az övtáska nélkülözhetetlen darabja a nyárnak, hiszen azon túl, hogy praktikus, igazi stílusteremtő is.

Engedd, hogy az önkifejező öltözködés kirántson a nagyvárosi mindennapok komor realitásából. Nem számít ki vagy, és, hogy honnan jöttél, hiszen a megfelelő hozzáállással és kisugárzással változást hozhatsz környezetedbe, és azt kommunikálhatod a világ felé, amit csak akarsz! 

Tarts velünk a nyári forgatagban is!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .