FLYERZ REVIEW

Így éltétek meg ti a 100 Pezsgő Éjszakákat – visszaemlékezések a legendás pénteki partikra 2. rész

100 pezsgo cikk 2 - foto

A már ikonikussá vált 100 Pezsgő Éjszakája partisorozat alkalmából a ti emlékeitekre voltunk kíváncsiak, bennetek hogyan él még ezen fergeteges éjszakák hangulata és élményei, mi lehetett a titka ezeknek a buliknak, mitől érezhettétek magatokat elvarázsolva.

DJ Free és Antonyo – Play
Ildi a mai napig ki nem hagyna egy 100 Pezsgő Éjszakáját sem!

Emlékeim szerint életem első 100 Pezsgő Éjszakája bulim volt a legjobb. Csodálatos összhangban tombolt az egész szórakozóhely, a hangulat már az első pillanatban jó volt. Mintha nem is akkor lettem volna ott először. Igen hamar barátokra tettem szert, igazi családtagként buliztunk együtt hétről hétre.  Meg sem tudom számolni, mennyi ilyen bulin vehettem részt, mondhatni az összesen ott voltam, ahogyan most is ha tehetem, mindegyiken ott vagyok. 🙂

Azért tartom különlegesnek ezt a partisorozatot, mert itt az összes „régi arc” és barát összegyűlik, még ha nem is a szeretett Hajógyári-szigeten vagyunk, mert ezek a fantasztikus bulik mindenkinek egyet jelentett. „Család” – ezzel a szóval tudnám jellemezni, hiszen minden egyes alkalom összehozta az embereket. Én személy szerint azt szerettem benne, hogy az elejétől a végéig mindenki egészen kifulladásig jól érezte magát, alig akartunk hazamenni. S persze, mivel pezsgőről is szólt, így mi igyekeztük elérni azt, hogy „megnyerjünk” egyet. Hiszen a feladat az volt, hogy akik a legjobban és leglátványosabban buliznak, kaptak egy üveg pezsgőt. Ezeken a bulikon én is szereztem egy ilyen pezsgőt, hiszen nem volt nehéz az embernek jól éreznie magát, csupán csak a legjobban bulizók közé kellett tartoznia. 🙂  A biztos recept erre az volt, hogy érezd jól magad, add át magadat a zenének és táncolj, tombolj együtt a „családdal”! Természetesen, akik a legjobban buliztak, azokat a DJ-k sorban megajándékozták egy-egy üveg pezsgővel.

A mai napig azért érdemes lemenni egy ilyen bulira, mert itt mindenki egytől-egyig jól érzi magát, hiszen a 100 Pezsgő Éjszakája mindenkinek egyet jelent: a legjobb bulit a régen szeretett „családdal”! A hangulat továbbra is olyan, mint a régi Hajógyári-szigeten, a DJ-k továbbra is a legnagyobb kedvenceinket pörgetik az éjszaka folyamán. És ezért mi imádjuk őket. És a sok-sok régi ismerős arc együtt bulizhatja át az estét, mint annak idején. Mindenkinek szívből ajánlom ezt a partisorozatot, hiszen továbbra is a legjobban bulizók kapják a pezsiket és minden egyes új látogató a „család tagjává” válik.

Hajrá 100 Pezsgő Éjszakája, találkozzunk ismét, én biztosan ott leszek! 🙂

DJ Free és Antonyo – Liget Club
Bencében tisztán él még az „Álmok-szigetének” legendás parti sorozata

Nekem az első 100 pezsgős bulim a 2011-es szezonnyitó parti volt, amikor Chris Lake volt az este sztárfellépője – soha nem felejtem el az élményt. Olyan klassz volt a hangulat, amit a mai bulikban közel sem él meg az ember, ez az érzés leírhatatlan. Onnantól kezdve minden egyes 100 Pezsgő Éjszakája partin ott voltam, egészen addig, amíg sajnos véget nem ért az „Álmok-szigetének” fénykora. Azt gondolom, hogy a különlegessége elsősorban a hely atmoszférája volt. A hangulatot nem is tudnám leírni, egy DJ barátomtól (Goldhand Imi) tudnék idézni: „nem ez volt a legszebb, a legnagyobb, de ez volt a DOKK”. Azt szerettem benne hétről hétre, hogy mindig tudott számomra újat mutatni, minden egyes hétvégén újabbnál újabb embereket ismerhettem meg. Elmondhatatlan életérzés volt belépni a DOKK kapuján.

És hogy szereztem-e pezsgőt? Hogyne, éjszakánként 4-5 üveggel is. 🙂 Azt nem tudom megmondani pontosan, hogy mivel érdemelhettem ki, de én mindig az első sorban voltam és tomboltam a legnagyobb slágerekre egészen az utolsó zenéig. Azért érdemes elmenni egy ilyen buliba, ha még nem voltál, mert mára már classic-nak számít és újra meghallgathatjuk azokat a dalokat, zenéket, amik felidézik ezen korszakot, és a hangulatot. Ez a buli a szórakozásról szól még mindig, aki annak idején a DOKK-ban ott volt, most is ott kell lennie. Aki meg nem, pont azért javaslom, hogy átérezhesse és megtudhassa, miről is szóltak annak idején ezek a bizonyos éjszakák.

DJ Free és Antonyo – Liget Club
Nikolett szerint “Ki lehet hagyni, de nem érdemes!”

Nem is emlékszem pontosan, hogy melyik 100 Pezsgő Éjszakája buli volt az első, amin részt vehettem, talán 2010-ben lehetett. Azért nem is emlékszem pontosan, mert az első alkalom óta szinte minden egyes alkalommal ellátogattam erre a partisorozatra. Több emlékezetes este képei még mindig a fejemben vannak és szívesen emlékszem rájuk vissza, mikor eszembe jutnak. Már az első alkalommal magával ragadott a pezsgő hangulata, utána rendszeresen részese voltam a péntek esti Dokk buliknak.

Összegezve kijelenthetem, hogy mindent szeretek és szerettem a 100 Pezsgő Éjszakájában; a zenéket, a hangulatot, magát az egész klubot és persze a pezsgőket a legjobban. Nehéz lenne megfogalmazni miért is voltak számomra annyira különlegesek ezek az esték, mivel nem bírtunk otthon ülni, amikor elérkezett a péntek éjszaka, egyszerűen nem hagyhattuk ki, nekünk ott volt a helyünk! Mi csak úgy hívtuk a barátaimmal, hogy „100 pezsi”. 🙂 Szerintem azért is szeretik olyan sokan ezt a rendezvénysorozatot, mert egyrészt a legjobban bulizók kapnak egy üveg pezsgőt teljesen ingyen, s ennek mindenki minden alkalommal nagyon örül. Másrészt, pedig a közönség teljes mértékben köze kerül a DJ-khez. Azzal, hogy táncolsz, jól érzed magad és még ráadásul meg is jutalmaznak érte. 🙂

Nem egy alkalommal kaptam többször is pezsgőt egy éjszaka folyamán, szerintem a titok nyitja nem más, minthogy más is hozzájuthasson egy üveg ajándék pezsgőhöz, bulizzon önfeledten, ami csak a csövön kifér. Ajánlott közel lenni a DJ pulthoz, mert ha észreveszik, hogy ő táncol a leglátványosabban a legjobb zenékre, biztosan őt is megajándékozzák egy üveg pezsgővel, ezzel lehet a legjobban kitűnni a tömegből. Aki nem volt ott annak idején a Dokkos 100 pezsis bulikon, hihetetlen szuper bulikról maradt le, de mindezek hangulatát még bepótolhatják azok, akik most kapnak rá az ízére. Mivel a 100 Pezsgő Éjszakájának máig töretlen a sikere, ajánlani tudom mindenkinek, hogy élje át azt az élményt, amit ez a partisorozat nyújt minden résztvevő számára, mivel ezt szavakkal leírni nem lehet. Ahogy egy kedves ismerősöm mondaná: “Ki lehet hagyni, de nem érdemes.” 😉

Ha Te is kedvet kaptál, találkozzunk csütörtök este (másnap munkaszüneti nap), április 13-án a Ligetben, a következő 100 Pezsgő Éjszakáján!

https://www.flyerz.hu/esemenyek/liget-club-100-pezsgo-ejszakaja/

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .