Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
GASZTROPROGRAMAJÁNLÓ

Így kell kinéznie egy tökéletes hétvégének!

bbq-heroes3

A kérdés adott: vajon hogyan néz ki egy tökéletes hétvége? Máris vizualizáljuk: hosszú órákon át tartó füstölés után, szmókerből kivett kérges, belül szaftos hússal kezdődik.

via GIPHY

Mondjuk texasi módon fűszerezett marhaszeggyel, precízen megalkotott pulled pork szendviccsel, vagy némi pácolt szárnyassal. Mellette méltó helyét elfoglalva – köretként –, a hidegtől párás üvegben ott gyöngyözik az imént kibontott Miller.

Senki ne készüljön diétás menüre az American BBQ Picniq-en! (Fotó: Briga Burger)

Aztán érkezik egy zseniálisan roppanós, csokoládéval (vagy mással) nyakon öntött churros, esetleg krémes fagylalt. És hogy ezt a hedonizmust tetézzük, a megfelelő zenei aláfestés mellett kézzelfoghatóan, szemmel láthatóan körülleng minket az igazi amerikai életérzés; családi- és gyerekprogramok sokaságával, kiállítókkal, amerikai foci bemutatóval, evőversennyel, BBQ workshoppal. Többek között.

Churrost, valaki? (Fotó: Viva Churros)

Nos, szerintünk pontosan így néz ki egy tökéletes hétvége. Mégpedig augusztus 11-13-ig, a Kopaszi-gáton, a Gasztroparton – az American BBQ Picniq-en. Ahová ráadásul a belépés is ingyenes!

Van még kérdés?

via GIPHY

Az American BBQ Picniq időpontja: 2017. augusztus 11-13.

Helyszíne: Gasztropart, Kopaszi-gát (a RIO Budapest mellett)

További információ itt és itt!

Borítókép forrása: BBQ Heroes

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..