SPORT

Így nem lehet gond a bikiniszezon

13460911_1293092430720310_1058337865_o
Mindenki örül, hogy végre beköszöntött a jó idő, de belegondoltál abba is, hogy ezzel együtt vészesen közeleg a nyári bikini szezon? Ha rád télen nem szaladt fel pár kiló, akkor nagyon szerencsés vagy, de ha azok közé tartozol, aki küzd az álomalakért, akkor ez a cikk neked készült, ugyanis a következő percekben megismered Budapest egyik legszínvonalasabb és legnagyobb edzőtermét. Vágjunk is bele!

Hat éve szolgálja ki a sportolni vágyó embereket Budapesten a GymCity, ami ráadásul nem egy, hanem egyből két edzőteremmel várja a vendégeit. Az Office és Builder termüket a XIII. kerületben találod, míg előbbinél a Váci úti Tescóhoz kell elmenned, addig utóbbit az Árpád híd pesti hídfőjénél éred el. A központi fekvés azonban csak az egyik előnye a helynek. Ez tipikusan az a konditerem, ahova tényleg lámpaláz nélkül járhatsz edzeni, mivel nem csak vérprofi sportolókkal van tele, hanem a kismamáktól kezdve, a tanulókon át, a nyugdíjasokig mindenkit tárt karokkal várnak.

„A GymCity filozófiája jelentősen eltér a hagyományos fitnesztermek vendégfelfogásától, hiszen nem csak a rendszeresen sportolni járókra gondol. Olyan tizennyolc és hetven év közötti személyeket is várunk, akik a megfelelő kondíció, vagy éppen az egészségük fenntartása miatt szeretnének mozogni egy visszafogott, udvarias környezetben – mondta Vásári Ildikó, üzletvezető, aki kitért a termek felszereltségére is.

Office épületük a hagyományos fitnesz részleg mellett 260 négyzetméteres aerobic teremmel is rendelkezik, ahol sokféle csoportos óra mellett thai-bokszra és funkcionális edzésre is lehetőség van. Emellett hatalmas géppark garantálja a megfelelő edzést, aminek használatához szakképzett segítőket is biztosítanak.  „A gépparkjaink garantálják mindenki számára a kényelmes és maximális hatékonyságú edzőeszközöket. Aki formásodni, fogyni, életmódot váltani, esetleg versenyezni szeretne, itt profi segítségre és őszinte támogatásra talál. Képzett személyi edzői csapat segít a vendégeknek, hogy a lehető leghamarabb elérhessék a céljaikat – jelentette ki Ildikó, aki kiemelte azt is, hogy az aerobic terem adta lehetőségeket korlátlanul használhatják a vendégek, a profi és megbízható edzőik segítségével.

Talán már az eddig leírtak is elég meggyőzőek voltak számodra, ám most jön még csak a java. Miután rendesen lefárasztottad magadat a futópadon, vagy egy kemény aerobic edzés után már járni sem tudsz, akkor a szaunában kiengedheted a gőzt. Bizony, jól olvastad. Szaunázhatsz, amennyit csak szeretnél, utána pedig az edzőterem büféjét is ajánlatos meglátogatni, ahol elmerülhetsz a táplálékkiegészítők világában. És igen, még lehet fokozni, ugyanis ha vásárolni támad kedved, ezt a vágyadat is kiélheted a fittness terem shopjában.

Ha ezek után kedvet kaptál, hogy kipróbáld valamelyik konditermet, akkor ismételten jó hírünk van, ugyanis ezt kedvezményes áron teheted meg. „Az első hónap nálunk kedvezményes, az újonnan regisztrált tagjaink 12.990 forintért próbálhatják ki az edzőtermeinket. Emellett állandóan vannak különböző akcióink, amikkel folyamatosan szeretnénk kedvezni a vendégeinknek”– árulta el az üzletvezető.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .