Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionNIGHTSHIFT

“Igyekszünk folyamatosan felülmúlni az előző évek teljesítményét” – interjú a srácokkal, akik táncra hívnak a KRAFT-ban

flyerz_nightshift_kraft

A belvárosi klub, a KRAFT majdnem az egyetlen klub, amely egész évben üzemel, minden héten szerda estétől vasárnap hajnalig várja a mulatni vágyókat. Minden nap más zenei stílus, más DJk, más közönség fordul meg náluk, a többezres közönségszám az egyetlen, ami állandó. Egy rövidke hónapra azonban ők is bezárták az ajtókat, de csak azért, hogy megújuljanak, és most már javában dübörögnek újra a bulik.

A felújítás és a ma esti Let’s Dance parti apropóján faggattuk kicsit Kovács Bertalant, a KRAFT pénteki programfelelősét, illetve a két rezidenst, Revolutiont és Nasht.

Flyerz Nightshift: Több éve szervezel már bulikat a KRAFTba. Milyen fő változáson ment át a klub ez alatt az idő alatt?

Kovács Bertalan: A KRAFT egy zseniális klub amely folyamatosan, időről-időre változik. Kevés olyan szórakozóhely van Budapesten amely szerdától vasárnapig méretéhez képest ekkora tömeget lát el, ilyen magas forgólétszámmal rendelkezik. A vezetőség épp ezért mindig igyekszik változásokat eszközölni a klub életében, mind kialakításban, mind pedig a rendezvények tekintetében. Igyekszünk maximálisan figyelembe venni a vendég igényeket, véleményeket és azok alapján cselekedni. Többszöri alkalommal átépítettük a klub egyes részeit, megállás nélkül dekorálunk és folyamatosan teret adunk új stílusoknak rendezvényeknek és vendég előadóknak is egyaránt.

Flyerz Nightshift: A városban itt lehet egyedül minden héten nagyszabású R’n’B bulikon részt venni. Hogyan tud a stílus hétről-hétre megújulni?

Kovács Bertalan: A sorozat sikerén egy jól összeszokott, elkötelezett csapat munkálkodik, ahol minden tag a saját szakterületének legjobbja. A titok nem más mint a hitelesség, a sorozat minden közreműködője imádja és elkötelezett a stílus iránt. Ez egy olyan rendezvény, ahol a rezidensek sok éves tapasztalatuknak köszönhetően oda-vissza kívülről fújják a stílus minden szegmensét, ezért igen változatos zenei repertoárral rendelkeznek. Ahol a hazai R’n’B hip-hop tánciskolák, mind a vezetők, tanárok, folyamatos vendégei és részei a péntek éjszakáknak, hiszen úgy táncolnak Revolution és Nash szettjeire, amilyet máshol szinte egyáltalán nem láthatunk. Ahol a személyzet nem csak a munkáját végzi, de egyben egész éjszaka együtt bulizik a közönséggel.

Flyerz Nightshift: Felújításon esett át a KRAFT. Miért éreztétek elérkezettnek az időt erre?

Kovács Bertalan: Ahogy a fentiekben kifejtettem a klub vezetősége mindig szem előtt tartja a folyamatos megújulást. Nem szerettük volna megvárni míg unalmassá válunk. Úgy gondoltuk, a közönség megérdemli, hogy mindenből a legjobbat kapja, ezért amin csak tudunk, javítunk.

Flyerz Nightshift: Mi lesz a fő változás a nagyközönség számára?

Kovács Bertalan: A felújítást követően, a KRAFT még elegánsabb, még látványosabb, és még inkább klub lett. Igyekeztünk ötvözni a minőségi elegáns klubhangulatot, a már meglévő indusztriális elemekkel, mindeközben növelni a térérzetet, és nyomatékosítani a vizuális megjelenéseket. Míg a dizájnban igyekeztünk a fémen kívül más elemeket és új textúrákat is megjeleníteni, addig a klub más részeiben csupán praktikus kényelmi változtatásokat eszközöltünk. Kibővítettük a közlekedőket, megemeltük VIP szektort és a bútorzatát. A helyszínen új beléptetési korlátozásokat vezettünk be, mind életkorra, mind megjelenésre vonatkozóan. A Kraft hölgyeknek 18 év felett, uraknak 20 év felett, az eddigieknél még elegánsabb öltözetben látogathatók.

Flyerz Nightshift: Mivel készültök erre a szezonra?

Kovács Bertalan: Mivel a helyszíni átalakításokat már befejeztük, idejét láttuk áttérni a programokra, az október közepi szezonnyitót követően számos újdonságot kínál majd a KRAFT. Koncertek, tematikus bulik, vendég lemezlovasok, énekesek, táncosok, egyéb előadó művészek, mind-mind színesíteni fogják a szórakozóhely program palettáját.

 

REVOLUTION & NASH

Flyerz Nightshift: Már több éve a Kraft rezidense vagy. Miért szeretsz minden héten visszajárni?

Revolution: Úgy érzem leginkább a bulizni vágyó emberek miatt, akik örömmel veszik azt a zeneiséget, amit igyekszünk nyújtani nekik. Lemezlovasként kevés nagyobb öröm van annál, mint amikor a közönség igazán szereti azt, amit játszol.

Flyerz Nightshift: Szerinted mi a klub sikerének a titka?

Nash: Részben a kisugárzása és a heti programok változatossága, részben pedig úgy érzem, hogy a zeneiség is hozzátesz valamit a sikerhez, azok alapján, amilyen visszajelzéseket kaptunk az évek folyamán. Szó sincs saját vállveregetésről, félreértés ne essék, de természetesen nekünk is jól estek az erre irányuló pozitív vélemények.

Flyerz Nightshift: Mire számíthat tőletek a közönség ebben a szezonban?

Revo & Nash: Igyekszünk folyamatosan felülmúlni az előző évek teljesítményét. A legjobb tudásunk szerint fogjuk szórakoztatni a közönséget és persze velük együtt bulizunk mi is. Ezen kívül egy saját zenei projekt is készülődik a háttérben, de ez legyen meglepetés a későbbiekben.

Flyerz Nightshift: Mit üzentek azoknak, akik pénteken a KRAFTot választják?

Revo & Nash: Amit már több éve is, hogy nagyon sok szeretettel várjuk őket minden péntek este egy hamisítatlan Let’s Dance party-n, ahol ők a legfontosabbak!

 

»»»» LET’s DANCE »»»»» KRAFT

A város első számú klubja egy felújítást követően, újra megnyitja kapuit az őrült R’n’B partik és legtáncosabb éjszakák előtt!

★ Bulizz a legszexibb csajok és az alkoholtól bódult hangulat hihetetlen együttesének varázsában és éld át az utánozhatatlan kraftos éjszakák hangulatát egy teljesen megújult környezetben…., mert ez MÁR CSAK A NAGYOK JÁTÉKA ★

Jelszó: Cool & Elegant

➠ Djs:
✓ Revolution
✓ DJ Nash

nightshiftA Flyerz Magazin is jelen lesz a KRAFT Let’s Dance partiján, a Flyerz Nightshifttel!

Élő közvetítéssel jelentkezünk az éjszaka folyamán, ahol betekintést engedünk a színfalak mögé, megszólítjuk a szervezőket, a DJ-ket és a résztvevőket is, hogy egy kicsit kerekebb képek kapjatok az éjszaka csillogásából.

Keressétek a helyszínen a Flyerzt a meglepetésekért és bulizzatok velünk az éjszakai műszak alatt!

➠ Belépés:
Hölgyeknek INGYENES
Uraknak 2000 HUF
VIP 4000 HUF
Korhatár: Hölgyeknek 18+, Uraknak 20+
Dress code: Cool and Elegant

KRAFT  – a belvárosi klub
The only real club downtown

1051 Budapest, Széchenyi István tér 7-8.
06 (20) 473 3535

hello@clubkraft.hu

www.clubkraft.hu
www.twitter.com/ClubKraft
www.youtube.com/user/KraftBudapest

Info » table reservation 06 (20) 473 35 35
Rendezvények szervezése: 06 (20) 566 11 33

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..