Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓ

III. Országos Star Wars Rajongói Találkozó

landscape-1449498579-darth-vader-star-wars

Hazánkban is hatalmas rajongótábora van a kultikus és időtálló Star Wars moziknak, a következő rendezvényt nekik találták ki!

Helyszín: Lurdy Ház, Mi Mozink, 1-es, 6-os és 7-es terem, valamint a mozi előtere. (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.) Időpont: 2017. november 11., szombat, 10.00 – 17.00-ig.

A rendezvény programja:

1-es moziterem: 10.45-től (Társműsorvezető: Moser Károly, Anakin Skywalker szinkronizálója)

– Fejezetek a Star Wars történetéből, hosszabb-rövidebb dokumentumfilmekkel és interjúkkal illusztrálva, melyek feliratozva vagy magyar narrációval lesznek megtekinthetőek.

– Meghívott vendég Kassai Károly színművész, aki legutóbb Chirrut Îmwe-t, három évtizede pedig Luke Skywalker-t is szinkronizálta.

– Ott lesz velünk Fazekas Attila képregény rajzoló is, aki már jó ideje a klub tagjaként vesz részt az eseményeken. Egy rövid beszélgetés erejéig felidézzük vele a 35 évvel ezelőtt megjelent kétrészes Csillagok háborúja képregény keletkezésének körülményeit.

– Bemutatók és elemzések. A Star Wars univerzum állandóan szolgál olyan témákkal, melyeket alaposabban érdemes körbejárni. A III. Országos Star Wars Rajongói Találkozón is lesz belőlük jó pár!

– Kvízjátékok. A Star Wars-galaxis ismerői próbára tehetik tudásukat több rövid kvízjátékon, természetesen Star Wars-os nyereményekért.

6-os moziterem: 10.00-tól

– Gyerek-játszósarok. A legkisebb rajongók is kivehetik a részüket a nap eseményeiből. Színezők, játékok, ingyenes csillámtetkó és fénykardvívás várja őket ebben a teremben.

7-es moziterem: 11.00-tól

Előadások.
A Star Wars-videójátékok 40 évéről, a Halálcsillagról, és a hazánkban megjelenő könyvekről

Előtér:

– Cserebere, kirakodóvásár, melyen játékok, könyvek, képregények, és sok más a galaxis minden szegletéből.  Valamint LEGO játékasztalok és életnagyságú LEGO-szobrok, mini-tárlatok és fotóháttér.

November 11-én tehát mindenkit vár a III. Országos Star Wars Rajongói Találkozó a Lurdy Ház mozijába!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..