Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓ

III. Street Food és zenei Fesztivál

29496081_10204426743106813_6413610719643697152_o

2018.Július 20-21-22.

3 nap szabadság / költözz el otthonról /

Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont – Ceglédfürdő
(Cegléd, Fürdő utca 27-29.) https://cegledfurdo.hu/
Pontosabban a Strand – Csúszdapark – Kalandpark által határolt terület.

 

 A lassan egy évtizede fejlődésnek indult, és ma már virágzó hazai gasztronómia esszenciájának számító eseményre, Cegléden első ízben kerül sor, ahol a szervezők egy időben és egy helyen megpróbálják felvonultatni a környék legjobb mozgó StreetFood  árusait , borászatait és kézműves élelmiszer termékeit, beszállítóit, termelőit, pálinka házait, pékségeit stb. A rendezvényünkre igyekszünk minimum egy, de inkább több civil csoportot is bevonni. Fontos szempont továbbá, hogy minden rendezvényen a helyieknek is biztosítsunk fellépési és bemutatkozási lehetőséget, ezzel is prezentálva és népszerűsítve a helyi értékeket

Idén már 3. alkalommal kerül meg rendezésre a StreetFood és zenei fesztivál Albertirsai strandfürdő helyett a Ceglédi Strandfürdő és Aquapark közötti területen.

Az első fesztivál megrendezése előtt valami merőben újat szerettünk volna létrehozni és erre nagyszerű alkalom volt ez a rendezvény. Az első rendezvényen is már több ezer ember szórakozott felhőtlenül és kóstolta a jobbnál jobb StreetFood ételeket két napban.

A 2. fesztivál már 3 napos lett mert a vissza jelzésekből nagy igény volt az ilyen szintű és minőségű rendezvényből. A támogatóink is közel megduplázódtak, mert felismerték a rendezvényben rejlő reklámok nagyságát és értékét. Természetesen a 3 napban a létszám is majdnem megduplázódott az előzőhöz képest.

 

Idén 3. alkalommal pedig egy merőben új és más fesztivált tervezünk, új helyszínen, ahol az ottalvás sem okoz majd gondot senkinek.

A Street Food fesztivál újdonsága:

–  Ingyenes strandolási lehetőség a fesztivál karszalaggal a fürdő nyitvatartási ideje alatt a  3 napos bérlettel rendelkezők részére.

Csak hálózsákkal is ott lehet majd aludni külön sátor lesz erre a célra
– Olcsó sátrazási lehetőség,a fesztivál területén .

­­ – Csomag megőrző

 

Részletes infók : https://streetfoodfesztival.com/ vagy a facebookon a www.facebook.com/streetfoodfesztival/

 

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..