Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Trend & Beauty

Ilyen érzés valójában az ajakfeltöltés

5E406A72-0DE2-4F0E-87B8-7F8ABF445682

Neked is átfutott már a fejeden a gondolat, hogy bevállalj 1-2 tűszúrást a szexi, teltebb ajkak érdekében? Akkor mindenképp olvasd el beszámolónkat, hiszen magunkon teszteltük a hyaluronsavas ajakfeltöltést Borzák Niki segítségével, hogy tudd, mire számíthatsz!

Gondoltad volna, hogy az ajakfeltöltés volt a legnépszerűbb plasztikai kezelés az elmúlt években? Bizony, még a mellnagyobbítást is megelőzte! Nem csoda, hiszen Kylie Jenner duplán divatba hozta az extra dús szájakat! Azonban az ajaktuning injekciók egyik hátránya, hogy általában elég feltűnően látszik, ha valakinek szó szerint nem természetes a mosolya. Emiatt lapigazgatónk is sokáig gondolkozott, hogy bevállalja-e a kezelést, de végül összeszedte a bátorságot. Annyira, hogy abba is belement, hogy teljesen Borzák Nikire bízza magát a méret és a forma tekintetében.

Mint Edina elmondta, leginkább a szimmetriával volt elégedetlen, hiszen sajnos a dohányzás képes eldeformálni a szájat. Semmiképp sem szeretett volna kacsacsőr-hatást, Borzák Niki csak két egységnyi Juvederm szérumot fecskendezett a szájába. (Összehasonlításképpen Kylie ajkaiban 4-5 egység van.) Edinát először érzéstelenítették, ami egy brutál jó krémnek köszönhetően teljesen érzéketlenné vált, így a tűszúrásokból konkrétan semmit sem érzett. Niki kezei között abszolút biztonságban érezte magát, hiszen kedvességével, szakmai tudásával pont olyan szájat formáz, melyre mindig is vágytál! Niki egyébként az ajaktöltéshez szükséges végzettségekkel 2015 óta rendelkezik, valamint évente legalább kétszer továbbképzésre jár, hogy még jobban tökéletesítse a tudását és követhesse az aktuális trendeket. 

Az egész ajakfeltöltés nem tart 10 percnél tovább, és most kapaszkodjatok! SEMMI  fájdalommal sem jár! Niki a kezelés végén minden szükséges tanáccsal ellát, így neked csak az a dolgod, hogy ezeket pontosan betartsd, majd gyönyörködj a végeredményben! Edina elmesélte, hogy utána még néhány napig érzékeny volt a tűszúrások helye, de maximálisan elégedett az eredménnyel. Vigyázat! Függőséget okoz! 🙂

Nikihez itt tudtok bejelentkezni:

06 30 163 3446

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..