Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionGASZTROPROGRAMAJÁNLÓ

Ilyen még nem volt Budapesten

image
Október 14-én egész nap (vagy amíg a malac tart) a már többször is a világ legjobb barbecue-sának kikiáltott The Shed BBQ and Blues Joint receptje alapján elkészített egész bbq malac lesz a terítéken a Budapest Barbecue Company-ban. Amerikai utazásaik alkalmával rengeteg barbecue kiválósággal volt alkalmunk találkozni, megismerkedni és tanulni is tőlük.
Mind közül az egyik legkedvesebb számukra a The Shed BBQ csapatával töltött idő volt, akik minden feltétel nélkül beavattak minket szakmai titkaikba és rengeteget ismeretet adtak át az egész malac barbecue-val kapcsolatban. Ez az ő abszolút specialitásuk, többször is elnyerték már ebben a kategóriában (is) a föld legjobb barbecue csapata címet, így hát – gondolhatják – ittuk minden szavukat.

Előttük szeretnének tisztelegni október 14-én, amikor is egy napon át a The Shed receptje alapján elkészített egész bbq malacból lehet náluk falatozni!
Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..