FLYERZ REVIEW

Imádtam ezt az időszakot az életemben, az emberek tudták, ha péntek, akkor Dokk és ajándék pezsgő mindenkinek!

DJ-Antonyo_01

Április 13-án 100 Pezsgő Éjszakája lesz a megújult Liget Clubban, ezen alkalomból Antonyot kérdeztük, milyen élményei vannak az eltelt 10 évről, amióta elindult ez a partisorozat.

Minden péntek este a Dokk volt a rezidenciám, az volt ezekben az estékben a különleges, hogy 4 DJ játszott. Az én párom mindig Bárány volt, nagyon szerettem vele ezeket a bulikat, mivel azon kívül, hogy nagyon jó barátom, tökéletes harmónia is volt köztük. Hogy az esték hangulatát fokozzuk a vendégek részére pezsgőt osztogattunk, valamint egy igazi ibizai show fogadta az ideérkezőket, táncos hölgyek és fiúk, robotember és megannyi extra elem, amivel felejthetetlenné akartuk tenni a hangulatot. Ezeken az éjszakákon többféle zenei stílus is megmutatkozott, igyekeztünk minden zenei ízlésnek megfelelni.

A 100 Pezsgő Éjszakája azért is kedves számomra, mivel az ötlet megszületése óta részese voltam a partisorozatnak.

Fotó: programmagazin.hu

 

Ráadásul, amit biztosan kimerek jelenteni, hogy ezekben az időkben mi gyártottuk a legnagyobb slágereket a rádióknak, akkoriban olyan dalok és zenék születtek, amelyeket mi tettünk ismertté az akkori klubéletben.

Antonyo és Bárány Attila

Zenék tekintetében mondhatjuk, hogy vannak “Dokk-os”, “Bed-es” avagy “Stúdiós” slágerek is, ezekhez a dalokhoz mindenkinek van olyan emléke, amely valamely szórakozóhelyhez köthető és kedves számára. Így vagyok vele én is, ezért is válogattam össze az én TOP 5-ös listámat:

Get On Da Move – Psycosomatic Feat Francesca

Juan Kidd & Felix Baumgartner feat. Lisa – Now You’re Gone

Holmes Ives ft. Avalon Frost – 8 Letters

Bodyrockers – I like the way

Erick Morillo feat. P. Diddy – Dance I Said

A Ligetbe, mindig is szerettem játszani, hiszen a klub építésén is részt vettem, 5 éven át szombatonként a Dance Arána rezidenciám is volt. Nagyon szeretek ott zenélni, havonta adódik alkalmam ott megfordulni, mindig is örömmel tölt el az ott lét, olyan mintha hazajárnék. Ezért is várom nagyon az április 13-ai 100 Pezsgő Éjszakáját!

Esemény:

https://www.flyerz.hu/esemenyek/liget-club-100-pezsgo-ejszakaja/

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .