EGÉSZSÉG & SZÉPSÉG

Íme a Giambattista Valli x H&M kollekció

Screen Shot 2019-05-30 at 21.19.15

Alexander Wang, Balmain , Erdem és Moschino után most Giambattista Valli is beállt a H&M kapszula kollekciós tervezői közé, és álomszép Haute Couture darabokat hoztak össze. A kollaborációban született darabokat az amfAR gálán mutatták be a nagyközönségnek Cannes-ban, ahol Giambattista Valli és a H&M kreatívtanácsadója, Ann-Sofie Johansson együtt jelentek meg a vörösszőnyegen Kendall Jennerrel, Chris Lee-vel, Chiara Ferragnival, H.E.R.-rel, Bianca Brandolini d’Addával és Ross Lynch-csel.

Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatívtanácsadója a következőket mondta az együttműködésről: „Nagy lelkesedéssel dolgozunk együtt Giambattista Vallival. Ő a haute couture vitathatatlan mestere, akinek a sziluettjei szinte beleégnek a retinánkba. Valóra vált álom, hogy az ő utánozhatatlan stílusait most a vásárlóink elé tárhatjuk. Alig várom, hogy hallhassam a véleményeket erről a gyönyörű kollekcióról”.

Nagy öröm számomra ez az együttműködés: a H&M lehetőséget ad arra, hogy szélesebb közönség előtt is bemutathassam a stílusomat és azt, ahogyan a szépséget ünneplem. A cél az, hogy megosszam a szépség iránti szeretetemet, részese lehessek mindenki „boldog pillanatainak”, és ott lehessek a világ számos szerelmi történetének megszületésénél” – nyilatkozta Giambattista Valli.

A teljes Giambattista Valli x H&M kollekció pedig 2019. november 7-én jelenik meg világszerte.

Forrás: https://blogozine.blog.hu/

 

 

 

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .