GASZTRO

Íme Befaló Bill, ahol 2,5 tonnás autentikus texasi smokerben sülnek a húsok

14681113_1769539333296094_4726025125434706268_o

A Befaló Bill egy családi vállalkozás, mely bőséges vendéglátói tapasztalattal ellátva kezdett el foglalkozni a barbecue műfajával. 2015-ben több hónapos tanulmányúton vettek részt az Egyesült Államok délkeleti államaiban, mely során megismerték a hús eme különleges elkészítési módjának legfontosabb trükkjeit, komoly tapasztalatot szereztek a BBQ technológia elsajátításában, majd magukra öltötték a klasszikus kockás inget.

Ételek:

Marha, sertés, csirke, pulyka és hal kerül általában smokerükbe, a kínálat pedig egyre csak bővül. A népszerű sülteket különböző köretek – coleslaw, mustáros burgonya és befaló bab – társaságában kérhetjük, de fogyaszthatjuk akár szendvics vagy vegyes tál formájában is.

Amit mindenképpen kóstolj meg:

Mindent érdemes megkóstolni a keményfa füstjén sütött hagyományos barbecue ételeikből!

Büszkeségek:

“A vendégek elismerésére vagyunk a legbüszkébbek. Nem díjért hanem a vendégekért, az ő elégedettségükért dolgozunk.”-vallják a Befaló csapat tagjai. Az elismerések, a visszajáró vendégek alátámasztják ezt a vendégközpontú filozófiát. A 2015-ös Főzdefeszten “Az év leghosszabb sora” díját söpörték be, egy vezető gasztroblog pedig a “Legjobb vontatmány” címével jutalmazta az amerikai stílusú, magyar kivitelezésű BBQ hőseit.

Street food bár/ Food truck

Food truck-jukban készülnek a finom falatok, mely fontos visszatérő vendége a különböző kulináris fesztiváloknak és rendezvényeknek, de a csapat családi rendezvényekre és akár esküvőkre is szívesen ellátogat és biztosítja a minőségi betevőt.

Fontos még tudni:

A sütéshez Billék az ún. “offset smoker” mellett döntöttek. A keményfa tüzelésű, 2,5 tonnás autentikus texasi smoker a méretes food truck szíve lett, melyen egy-egy hús fél napon át füstölődik, míg el nem éri a kívánt szaftos, porhanyós állagot.  A füst, a húsok és a fűszerek illata lengi be a mobil látványkonyhát.  

Gaszrtro rajongók figyelem, újra szavazhattok Magyarország legjobbjára! Ha Téged is érdekel, hogy ki kerül ki végül győztesként a 25 hely közül, kövesd figyelemmel a Flyerz Facebook oldalát, és ha Te is szeretnél beleszólni az eredmény alakulásába, szavazz Te is az online szavazásunkon! Az eredményhirdetés március 14-én lesz a 3. Gastro & Event Marketing Konferenciát követő gálaesten.

Street Food TOP 25 – Szavazz most Magyarország legjobbjára!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .