FLYERZ REVIEW

Jön a Flyerz Magazin karácsonyi partija, gyere és ünnepelj velünk december 27-én!

1

Egyértelműen erős évkezdés volt a Flyerz Classic Party január végén a Symbolban, ugyanezt a felfokozott hangulatot folytatva december 27-én a Symbol-ban, hiszen a karácsonyt is megünnepeljük ezen az éjszakán. Szerencsére, akik ott voltak januárban biztosan jól érezték magukat, azokat várjuk vissza nagyon erre a a klassz eseményre.

Ha eddig kihagytad volna classic bulijainkat, a visszajelzésekből láthatod, hogy ezek az esték bitang jók mind zenében, mind hangulatban és élményben. 🙂

A következő hozzászólásokban láthatod, melyek közül mazsolázgattunk, miért is éri meg a mi bulinkon részt venni:

“Minden héten ilyen buli kéne 10%11 ?” (Lali)

“Eszméletlen jó buli volt! ????” (Viki)

“Reméljük lesz még Classic buli ” (Péter)

“A következőt megnézném Rióban egy nyár nyitásnak ?? Bed hangulattal ?” (Bence)

“Összeállhatna ez a hármas ismét hosszabb távon, mert ennél egyszerűen nincs jobb és kész  De jó is volt ezeken a bulikon felnőni!  Még több ilyen bulit!  BRAVO ” (Balázs)

“Mint régen, két őrült egy pultban! ” (László)

És ez még nem minden, hiszen december 27-én az akkori “Álmok-szigetének” rezidensei szórakoztatnak, s a legnagyobb slágereket biztosan elhozzák nekünk: Antonyo, Hamvai P.G., Magonyi L és Dj Free.

 

 

Mi már biztosan tudjuk, hogy ez az éjszaka kihagyhatatlan, s mivel a születésnapunk is lesz sok sok meglepetéssel készünk csak nektek. 🙂

Esemény:

https://www.facebook.com/events/290956918073200

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .