Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

Indul a Flyerz Magazin Szegeden!

flyerz-szeged

A Flyerz égisze alatt az elmúlt időszakban is lázas munka folyt, átléptük Budapest határait és a napfény városa, Szeged felé vettük az irányt. November 10-én indul a szegedi online magazin, ez alkalomból beszélgettünk a Flyerz helyi erőivel, Dukai Ágnessel és Mata Előddel.

Flyerz: Mivel foglalkoztatok, mielőtt belevágtatok a Flyerz Szegedbe?

FZ Szeged: A Flyerz Szeged előtt új vállalkozásunkat igyekeztünk beindítani, a SunCity Event & Business Management-et. Alap profilunk a rendezvényszervezés – alakulásunk óta rendezvényeink száma szépen növekszik.

Flyerz: Mi az, amit szerintetek minden embernek tudnia kellene Szegedről?

FZ Szeged: Szeged egyszerűen csodálatos város! Lüktet, pezseg, színes, telis-tele élettel. Kultúrában, sportban, fesztiválokban gazdag hely, ahol az év minden szakaszának megvan a maga szépsége, hiszen folyton történik valami. Gasztronómiai szempontból is igazi kincseket találhatunk a napfény városában. Az emberek a sok külföldi diák miatt megszokták a nemzetközi mindennapokat, ezért nagyon vendégszeretőek, nyitottak, barátságosak.

anyam-tyukjai
Visszasírtuk gyerekkorunk ízeit, hát itt vannak – Anyám tyúkjai

Flyerz: Személy szerint mit szerettek a legjobban a városban?

FZ Szeged: Egyszerűen imádnivaló a város egész lénye, a Tisza-parti séták, a Kárász utcai kávézások, a kedvenc helyeink, az ismerős arcok, a felejthetetlen fesztiválok és nagy sport rajongók lévén az Újszegedi Sportcsarnok. A hangulata utánozhatatlan, régóta élek itt, de egy kora reggeli bicikiliút a Belvárosi hídon még mindig magával ragad, ahogyan a Dóm tornyai mögül felkel a nap és az első sugarak megcsillannak a Tisza felszínén… Amelyik nap így indul, csak mosolygós lehet. Szegeden pedig sok a vidám ember.

hungi-szeged
Egy évszázadok rágta épületben lehet a legjobbakat bulizni – Hungi

Flyerz: Miért láttátok elérkezettnek az időt arra, hogy Szegeden is elinduljon egy trend- és programajánló magazin?

FZ Szeged: Ahogy említettük is, Szeged egy igazi programpont és nagyon gazdag a gasztronóm arca, de minden más vonal is erősen jelen van azokból, amiket a Flyerz brandek képviselnek. Szeretnénk, ha lenne a város életében egy olyan nyomtatott program- és trendajánló, ahol kedvenc helyükről minden aktualitást megtudhatunk az adott hónapban.

oldies-szeged
Minden falatja egy lépés Provence napsütötte dombjain – Oldies

Flyerz: Mit tartotok a Flyerz Szeged legfőbb missziójának?

FZ Szeged: Szeretnénk, ha a magazin által képviselt brandek a város arculatára formálva közelebb kerülnének az olvasókhoz, ha ismét egy helyen kereshetnék a programokat, legyen szó egy színházi előadásról, egy gasztronómiai programról, vagy egy sporteseményről. Szeretnénk, ha általunk kicsit másik oldaláról is megismernék az itt élők (és az ide látogatók) ezt a várost, és ha úgy mutathatnánk be, ahogyan ezt a Flyerz Magazin egyéni stílusában megtehetjük.

Flyerz: Mire számíthat tőletek a Flyerz Szeged leendő közönsége?

FZ Szeged: Teljeskörű tájékoztatásra a gasztronómia, szépség, éjszakai élet, fitness, egészség, kultúra, divat, technika, autó&motor terén. Hogy kevésbé legyek hivatalos, saját stílusú cikkekre, ínycsiklandozó éttermi bemutatókra, színes programokra, mindenre egy helyen, ami a napfény városában történik.

kapca-szeged
Megatron ír cheddarral támad – Kapca

Flyerz: Mit üzennétek jövőbeli olvasóitoknak?

FZ Szeged: Hogy november 10-től keressék egyre több helyen a város új magazinját, formálják velünk együtt minden lapját és vegyenek részt valami új megszületésében!

 

 

FLYERZ SZEGED – START NOVEMBER 10.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..